"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uyurken Gelen Varlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

curukvisne

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese günaydın. Yeni üye sayılırım ilk konum çünkü ilk kez böyle bir şey yaşadım. Korkudan güçlükle nefes alıyorum, yardımınıza ihtiyacım var çünkü gerçekten ne yaşadığımı ve ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum.
Yurtta kalıyorum. Oda arkadaşım da ben de uyuduk. Daha sonra gece 4 gibi ben uyandım. Uyku tutmadı, telefonla ilgilendim. Bir ara arkadaşım kalkıp lavaboya gitti geldi tekrar yattı. Yataklarımız ranza. Üstteyim. Ben de uyumak için kafamı duvar tarafına çevirdim ve uyumaya çalıştım. Ne kadar süre geçti bilmiyorum. Uykuyla uyanıklık arasında kapının önünde bir lambamız var odanın girişinde orda beyaz bir ışık gördüm. Sanki lamba yanmış gibiydi. Arkadaşım kalkmıştır yine diye düşündüm ve gözlerimi kapadım. Aradan en fazla 2 dakika geçmiştir. Benim bütün vücudum karıncalanmaya başladı. Kafamı hafifçe yukarı çevirdim. Siyah karanlık bişey üzerime eğilmişti ama göz ağız kısacası bir yüz yoktu. Ben de korkudan gözlerimi duvara çevirdim tekrar ve o an kulaklarım öyle bir çınlamaya başladı ki. Beynim de aynı şekilde zonkluyor. Ruhumu çekti resmen hissettim. Vücudum karıncalammaya devam ediyordu ve korkudan kalbim ağzıma gelir gibi atıyordu. Ben o an öldüğümü düşündüm. Nedendir bilmiyorum aklıma dua etmek gelmedi korkudan. Sonra 5-6 saniye ya da daha uzun bir süre sonra pat diye kesildi her şey ve normale döndü. Ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bir rahatlama oldu, o şey her neyse gittiğini ve tekrar gelmeyeceğini anladım resmen.
Aradan 5 dakika geçti geçmedi yurdun elektrikleri kesildi. Benim kalbim yine deli gibi atmaya başladı eyvah dedim bu sefer kesin öldüm. Neyse ki jeneratör çalıştı. Çığlık atarak oda arkadaşımı uyandırdım ve ağlamaya başladım. Vücudum buz gibiydi ve o an resmen öldüğüme yemin edebilirim.
Böyle bir olayı tekrar yaşarsam toparlanamam. Psikolojim bunu kaldırmaz sanırım. İnternetten araştırdım karabasan olabilir mi diye ama hayır karabasan gibi değildi. Çok daha güçlü bir varlık olduğuna eminim. Resmen ruhumu çekti.
Bir bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten kendimi kötü hissediyorum. O şey neydi?
 
İşlerim dolayısıyla şuan yalnızca geçmiş olsun diyecek kadar vaktim var. Fırsat bulduğumda özel mesajla bilgilendirme yaparım :) Sadece olayı hiç yaşanmamış gibi kabul etmenizi ve kendinize de fazla yüklenmemenizi talep ediyorum. Böylesi şimdilik daha iyi olur. Tekrardan geçmiş olsun.
 
Çok teşekkür ederim ama olayı kafamdan atamıyorum. Günlük hayatım mahvoldu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
 
Korkacak birşey yok boşuna panik ediyorsunuz. Bedensiz varlıklar ile aynı mekanı paylaşıyoruz elbette karşılaşılacak. Çok normal bir durum bu. Bazen insanların frekansı onlarla yakın seviyeye gelir ve fark edersiniz. Güçlü falan da değil ayrıca alt seviyeden bir varlık. Siz korktuğunuz için bilinçaltınız aşırı tepki vermiş, eğer ölse idiniz ondan değilde kendinizden kaynaklı olurdu. İnsan bilinmeyenden korkar, biraz bilgilenin bu sitede, vakit geçirin, konuları okuyun.
 
origanum'a katılıyorum, bu dünya da yalnız değiliz arkadaşlar. Bazen frekanslar birbirine yakınlaşabiliyor. Korkacak bir şey yok
 
Ayetel Kürsi Nas Felak buna benzer bir olay benim de başıma gelmişti bu dualarla atlattım ve bir daha olmadı. Uzun bir süre günde bir kere bile anlamını düşünerek okursan en kısa zamanda toparlarsın emin ol. Geçmiş olsun
 
Dini inanışına göre korunmalarını yapabilirsin ve samhain yaklaşıyor öteki alem ile ince perde en ince konuma geliyor,odaniz pis ise kırıntılar varsa dikkat edin temizleyin tirnak olmasin yerlerde oda temi koksun banyonuz temiz olsun birşey olmaz.
 
Aynen bunlar Alt seviye varlıklar üzerinize baskı kurarak yani sizi kitleyerek korkutmaya çalışabilirler.En fazla yapacaklarıda bu zaten daha ötesini yapamazlar.Endişe edecek bir şey yok bence pek çok kez aynı durum benimde başıma geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst