hiroraijin
Kayıtlı Üye
Selamlar, ara sıra ozellikle sadece sabah vakitlerinde basima gelen degisik olaylar var, ne oldugu hakkinda en ufak bi fikrim yok astral seyahat oldugunu dusunmuyorum. Mesela uyanip tekrar uykuya dalmak istedigim zamanlarda oluyor bunlar uykuya dalacagım sırada vucudumda komple uyuşma, kulaklarımda çok yoğun bir yankı sesi konuşma sesleri kahkaha sesleri ozellikle duyuyorum, üzerime bir baskı oluyor ve sanki vucudumj sağa sola kayıyor gibi oluyor bir süre sonra kendimi çok boğuk sesli bir yerde ayakta buluyorum mesela oda ayni oda ama esyalar farkli sekilde oluyor yatak boş oluyor hani astral olsa dicem kendimi goremiyorum yatarken. Evi geziyorum ev bizim evimiz aynı ama başka eşyalar var ve genelde ortam loş karanlığa yakın oluyor etrafta kimse olmuyor ve rüyada olmadigimin bilincinde oluyorum istedigim herseyi yapiyorum. Bu surekli ozellikle sabah uyanip tekrar uyumaya calisirsam veya öğlen uyumak istedigim zaman oluyor. Sebebi nedir bilgi sahibi arkadaslar yardimci olabilirse cok memnun olurum onemli birsey degil belki ama cok merak ediyorum beyinsel birseymi, paranormalmi diye. Herkese simdiden tesekkurler.