"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uykusunu bağlayarak celb-i muhabbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgulerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fgulerce

Banlı Kullanıcı
Ya Şemusa ya helyusa ya ğayusa ya talyusa ya talmusa ya asbavutin yahin ali şeddayi tevekkelü bi akdi nevmi ------"Onun ismi"----- fi muhabbeti -----"Senin ismin"----- haysu ma kanet elvahan (3 tekrar), el acele (3 tekrar), es saah (3 tekrar)

Bu matlubun uykusunu bağlamakla yapılan bir celbiyyedir. aşağıda yazılı esmalar matlubun ismini adedi kadar yahut (313) kere yedi gece okunursa hakkında okunan kimse çok büyük bir ruhi bunalıma kapılır. Uyku uyuyamaz. Okuyana ve yahut okutana karşı elinde olmayarak şiddetli bir incizab duyar. Onu görmek, ona kavuşmak ister...

KENZ-ÜL HAVAS ( GİZLİ İLİMLER HAZİNESİ )

Siz yaptınız mı, işe yaradı mı yada yapan tanıdıklarınız varsa onlarda işe yaradı mı? Bilgi verir misiniz lütfen.

Ben açıkcası bu uygulamalrı yapmaktan çekiniyorum. Nedenide apaçık herhangi bir cinin musallat olmasından korkuyorum. Ama bir alim tanıyorum ona danıştıktan sonra tekrar bilgi vericem sizlere Elimde olan havas kitabından aktarıyorum sizlere.

Bu uygulamayı yaparken korunma duası okumalımıyız ? okumalıysak hangilerini okuyalım.

Korunmaya dair bir kaynak yok. Korunulması gereken konular da çok bende ama vefklere dayalı oldukları için onları yazamıyorum. Tarayıcı olmadığı içinde upload falan da edemiyorum. Kısa zamanda tarayıcı alcam o zaman daha farklı konularla karşınıza çıkıcam.

bu okumaları yapmadan önce abdestli olmak gerekir mi acaba? hani abdestsizsek ya da özel vakitteysek yapabilir miyiz?

Arkadaslar tam bilmesemde bu adlar cin adlari gibi geldi bana dikkatli olsaniz iyi olur sonra basiniza is acmayin derim yapacaklara kolay gelsin.

Büyü veya Cin göndermek suretiyle bir bayanı elde etmek nedir anlamış değilim veya erkegi karşındaki kişi sizi siz olduğunuz için sevsin gelsin boş işlerle uğraşmayın düşünmek bile hak geçmesi demek vebali büyük

Zalim arkdaşım zaten duayı okurken Uykusunu bağlamak istediğimiz arkadaşa bir nevi Cin musallat ediyoruz davağanda haklısın. Abdest alıp 2 rekat namaz kıldıktan sonra başlarsak daha iyi olur tabiki. Kadınlarımızın adet dönemlerinde bu ve buna benzer uygulamalrdan uzak durmalarına tavsiye ediyorum aksi halde ili ucu keskin dualar (Kılıç) size dönebilir...

Zalim arkdaşım zaten duayı okurken Uykusunu bağlamak istediğimiz arkadaşa bir nevi Cin musallat ediyoruz davağanda haklısın. Abdest alıp 2 rekat namaz kıldıktan sonra başlarsak daha iyi olur tabiki. Kadınlarımızın adet dönemlerinde bu ve buna benzer uygulamalrdan uzak durmalarına tavsiye ediyorum aksi halde iki ucu keskin dualar (Kılıç) size dönebilir...

Cem kıardeşim konuyu ben açıyorum bilgileri olsun ama uygulayıp uygulamamak kardeşlerimizin elinde. Havas kitaplarından da insanlar uyarılıyor "kattiyyen Şer işlerinize bu kitapdaki duaları ve vefkleri alet etmeyiniz zira bu işin sonu insanı dinden çıkarmaya kadar gider"buyuruyorlar.

İsmini belirtsen yeter. Çünkü Onu niyeti uygularken mesela sen ece veya berk dediğin zaman onu zaten zihninde canlandırıyorsun bi nevi Zikir halinde olcaksın yani onu düşünüyor olcaksın o yüzden sadece isim söylemen yeterli

Arkadaşlar ilk onun ismi derken annesinin ismi de okunuyormu benim ismim okunan yere önce annemin ismini de söylemem gerekiyor mu? Bilgilendirseniz sevinirim.

arkadasım tarıf eksık matlubun ısmı kadar dedıgı o kışının ecbed yoluyla hesaplaması yapılacak çıkan sayı kadar okunacak bu tarıf te çabuk getırecılerden bırıdır ve işlemın tutsusu eksık okurken mutlaka tutsu yakılmalı yapsanızda sonuç beklemeyın

Geri