Synergy
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var benim.Ben ygs ye hazırlanıyorum sınav öğrencisiyim yani ne zamandır bu sorunla uğraşıyorum bir türlü yenemedim size sormak istedim.Ben ne zaman dersin başına otursam çok ağır uykum geliyor sürekli esneye esneye çalıştığım dersten bir şey anlamamaya başladım.İlk zamanlar alışık değilim diyordum beyin adapte olmaya çalışıyordur belki diyordum fakat aylar geçti.Tamam diyorum bu sefer uykum gelmeyecek diyorum 15dk sonra başlıyorum esnemeye. Sizin önerileriniz var mı nasıl baş ederim ben bu uyku gelmesiyle.Acaba enerji dengem falan mı bozuk anlam veremiyorum.
Gelebilecek sorulara karşı şimdiden cevap vereyim:
Çalıştığım yer sıcak değil soğukta değil normal oda sıcaklığı
Gece ders çalışmıyorum, öğle vakitleri bile ders çalışsam gidip yatasım geliyor.
Okulda böyle değilim eve gelince böyle oluyor.
Denediğim yöntemler:
Buz gibi su ile yüzümü yıkıyorum banamısın demiyor
Kafamı buzluğa sokuyorum 2 - 3 dk arası yine etki etmiyor derse geçince uyku ağır basıyor.
Bazen hoplayıp zıplıyorum hemen derse geçiyorum yarım saat kadar etki ediyor oda. Teşekkür ederim şimdiden.
Gelebilecek sorulara karşı şimdiden cevap vereyim:
Çalıştığım yer sıcak değil soğukta değil normal oda sıcaklığı
Gece ders çalışmıyorum, öğle vakitleri bile ders çalışsam gidip yatasım geliyor.
Okulda böyle değilim eve gelince böyle oluyor.
Denediğim yöntemler:
Buz gibi su ile yüzümü yıkıyorum banamısın demiyor
Kafamı buzluğa sokuyorum 2 - 3 dk arası yine etki etmiyor derse geçince uyku ağır basıyor.
Bazen hoplayıp zıplıyorum hemen derse geçiyorum yarım saat kadar etki ediyor oda. Teşekkür ederim şimdiden.