Ben sabah 6:30 a kadar oturup bazen hiç uyumuyorum alışkanlık oldu yarı yıl tatilinde. Benim ünideki 2 tane hocam var onlarda 2 3 saatlik uykuya alıştırmışlar kendilerini. Eğer uykunu azaltmak istiyosan akşam 6 7 gibi uyu gece uyan kahve felan iç sabah 3 4 gibi yat 9 10 gibi kalk bi kaç kere böyle yaparsan 5 6 saat uyursun.fazla uyuyorum ve içim hiç rahat degil. bunu en aza indirmeyi çok istiyorum günde 2 3 saat olabilir bunun için çok ugraştım olmuyo ama hala deniyorum hala umutluyum yapmak zorundayım hayatımın bi çogunu uyuyarak geçirmek istemiyorum lütfen yardım edin..
Günde 2-3 saat uyku sagliginiza cok zararli, ama cok uyumakta tembellestirir sizi, size bir tavsiyem var sabahlari yarim cay bardagi suya bir kahve kasigi elmasirkesi koyun ve onu bir kahve kasigi bal ile tatlandirin, ve icin, cok kisa zamanda görecesiniz sabahlari hem erken uyanacaksiniz hemde cok dinc bir gun gecirmenize vesile olacak. Ayrica bir cok farkli sekillerdede faydasini göreceksinz.Birde geceleri gec vakitlere kadar TV+Pc ile meskul olmayin![]()
Sayın FerdeLance, aslında bu konu sorunuz için uygun başlık değil, ancak size önerim Süper beyin yogasıdır. Çok basit ve etkili bir yöntemdir. Sabahları enerjinizi arttırmak için ve gün içinde ders çalışırken uykunuzun gelmemesi, enerjinizin artması, odaklanmanızı sağlamanız için çok az vakit ayırarak yapabilirsiniz.
http://www.gizlimabet.com/threads/17503-Süper-Beyin-Yogası