Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
flood gibi olacak çok özür diliyorum ama şimdi tekrar okuyunca aklıma geldi Sn. @dennise jelatinli gıdalar tüketerek de az uyuyup dinç kalmanın bir yolu yok mu. Zira ben jelibonsuz bir hayat düşünemiyorum.
????
flood gibi olacak çok özür diliyorum ama şimdi tekrar okuyunca aklıma geldi Sn. @dennise jelatinli gıdalar tüketerek de az uyuyup dinç kalmanın bir yolu yok mu. Zira ben jelibonsuz bir hayat düşünemiyorum.
????
Jelatin = ölü gıda.
?
Ölü gıda = metal yorgunluğu.
Bugun ucuz diş dolguları cep telefonu frekansını bozuyor. Manyetik alana katkı yapıyor. Bu bilinir. Kandaki metal birikimi aynı şekilde tüm organizmayı manyetik alanlara duyarlı hale gelir. Vücut elektriği kaçak yaparak yüksek gerilim hattı oluşturur.
Tabi jelibon gibi işlenmiş gıdaları sonradan yakilamayan yağlara dönüşür o ayrı.
Amerkada Disney land da çalışıyordum öğrenciyken. Orada böyle jelibon dükkanları vardı. Gerçi jelibon marka ismi galiba. Neyse. Jelibondan omletler, çileler, visneler, renk renk hayvanlar, yıldızlar, burçlar, Jelibondan emojiler ??? insan yemeden de duramıyor.
Atalarımız selfiyi bilseydi başka olurdu iș:
Atı ile çekinen süvari
Sarıkızın besili halini çekip komşu çatlatan Ayşe Hatun.
Ve ellerinde telefonla çeşme başında bükük dudaklı kızlar. ?
??
Ölmek mi?
Ben ne anlatıyorum 2 saattir?
Rahat ölmek bile pahalı bu devirde.??
Atalarımız selfiyi bilseydi başka olurdu iș:
Atı ile çekinen süvari
Sarıkızın besili halini çekip komşu çatlatan Ayşe Hatun.
Ve ellerinde telefonla çeşme başında bükük dudaklı kızlar. ?