DüşünenAdam
Kayıtlı Üye
dün gece 2:30 civarı uyudum sonra da bilincimin açıldığını ve hareket edemediğmi farettim uğultular duymaya başladım ve birisinin ben sesin kaynağını düşündükçe yada nekadar çok hareket etmeye çalıştıkça dah fazla uğultu ve parazitimsi seler artmaya başladı gözümü açmaya çalıştım zorlayınca ufak d olsa odadaki içiği gördüm ve birşeyin belimin üstünden ayaklarıma baskı yaptığını hissetim daha önceden de olmuştu bu tür bir olay bende sakinleşmeye çalıştım uğraşsam astral bedenimin çıkacağının farkındaydım ama yapmadım korktum neyle karşılaşacağımı bilmiyorum sonra düşünmemeye çalıştım rahatlamaya çalıştım rem modundan moduna geçmeye çalıştım beyimin sol tarafında uyuşmalar hissetim şiddetli ve sonra rüyaya daldım baya baya lucid rüyaya geçtim orada yüksek dağlardan denizlere atlıyordum eğlenceliydi
sorum şu bu tür uyku felçleri kimi kaynaklarda varlıksal olarak nitelendirliyor kimine göre ise tamamen beyinsel bir aktivite sizce bu işin içinden nasıl çıkarım ? astral seyahae çıksaydım bir sorun olurmuydu ?