"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uyku bağlayarak aramasını sağlamak için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkeLdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkeLdan

Kayıtlı Üye
Bir kağıdın üstüne sevgiliniz erkekse erkek,kadınsa kadın resmi çizilir.Göğsüne ''izmar''yazılır.sonra resmin etrafına ayetler yazılır.Daha sonra iki gözüne iğneler saplanır.Herbir göze azimet 20 şer defa okunur.Rüzgar alan bir yere ve matlubun geldiği yöne asılır...

Bu da arkadaşımın tarifi ancak bunu da açıklamadı...çok kez daha mandalla ipe asmadan aramış sevgilisi...Bu tariflerin tamamını bilen varsa rica edelim de bizi bilgilendirsin.(bu arada izmar saklamak demek ne alaka bilmiyorum)..saygılar..

Bir kağıdın üstüne sevgiliniz erkekse erkek,kadınsa kadın resmi çizilir.Göğsüne ''izmar''yazılır.sonra resmin etrafına ayetler yazılır.Daha sonra iki gözüne iğneler saplanır.Herbir göze azimet 20 şer defa okunur.Rüzgar alan bir yere ve matlubun geldiği yöne asılır...

Bu da arkadaşımın tarifi ancak bunu da açıklamadı...çok kez daha mandalla ipe asmadan aramış sevgilisi...Bu tariflerin tamamını bilen varsa rica edelim de bizi bilgilendirsin.(bu arada izmar saklamak demek ne alaka bilmiyorum)..saygılar..

Böyle bir şey hatırlıyorum ama...Dur bakayım bir aranayım, bulunca yazarım...

İslami büyü kısmını bulamadım da o nedenle buraya yazdım sevgili urum..:Angel_anim::Angel_anim:

Arkadaşım herhalde okumadın tam olarak ben de eskik biliyorum bu kadarı var bende..saygılar..

Uyku baglama büyüsü hakkında **** esması ile kısa bir okuma ve niyet yeterlidir.. Sadece o gecenin uykusunu yok etmek için kullanılır, kişi ne yapsada uyku uyuyamaz gözleri kan çanagına bürünür adeta.. Mazur görünüz Esmanın hangisi oldugunu bazı sebeplerden ötürü veremem ancak konulara hakim kişiler bilirler o esmayı, biraz dikkat biraz araştırma sonucu ögrenmeniz zor degil.. selam ve dua ile

uyku baglama ile celb ve tesir

Sevdiğin kişinin uykusu baglanarak yapılan bir celbtir .7 gece 313 kere okunur okuma esnasında okunan kişi ızdırap ve pişmanlık duyarak okuyan kişiye döner
bismillahirrahmanirrahıym
ya şemusa ya helmusa ya gayusa ya talyusa ya talmusa ya asbavütin yahin ali şeddayi tevekkelü bi akdin nevimi ..(kimin için yapılıyorsa onun ismi anneismı.)...muhabbeti .....(yapan kişinin ismi anne ismi söylenir.)....... haysü makanet elvaha elvaha elvaha elacele elacele elacele essate essate essate noktalı yerlere kişilerin isimleri gelecek
haksız şekilde bir muhabbete yapılır ve okunursa dogru deyildir.

Alıntı:internet

Arkadaşlar ayrıca uyku bağlamak için yapılacak iki çeşit büyü daha vardır. Bunlardan biri pazar sabah güneş doğarkan yazılacak bir duayı asarak yapılır diğeri ise kara saplı bir bıçağa yazılacak bir dua bıcağın gömülmesi ile yapılır. Araştırırsanız bulabilirsiniz.

Resimdeki gözleri ve ya kalbi delmek ağır bir hastalık vermek için,hatta öldürmek için yapılan büyülerde kullanılır.
Bunu yaparken bu yazdığımı da unutmayın bence.Tecrübesiz birinin elinde fotoğraf istenmeyen sonuçlar vere bilir.

izmar denılen bir isimdir dediğin tarıf dogru evet boyle bır tarıf mevcut fakat ne kadar etkilidir calısıyormu ben denemedım tam emin değilim bakmam gerekıyor ama kıtapta bes ayetler etrafına yazılacak denıyor du bır de matlubun resmı değil matlubunu temsıl edecek dişi ise dişi erkek ise erkek ona benzer bir resim resim bire bir aynı olması sart değil

Geri