"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uyku bağlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Warcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Warcraft

Banlı Kullanıcı
Yazacağım bu tarifde uyku bağlamak için uygulanan kişi üzerinde çok tesirli bir formüldür yapışı şöyledir rmızı, sarı ve yeşil renkli üç adet İbrişim alıp üçünü bir araya getirdikten sonra şu tertip üzere üç düğüm bağla. Yirmi beş (25) defa Fatiha suresini oku ve birinci düğümü bağla. Yetmişbeş (75) defa Ayetel Kürsiyi oku ve ikinci düğümü bağla. Yetmişbeş (75) defa İhlas suresini oku ve üçüncü düğümü bağladıktan sonra, bu ibrişimi ağır bir taş altına koyarsan, o kişinin uykusu Allah (c.c.) ın izniyle bağlanır

bunun amacı nedir, kişinin uykusunu bağlayarak ne elde edlebilirki ? bu düşmanamı yapılıyor acaba uyumasın diye

bu işlemin tutacagına inanıyorum yanlız sevgi içinmi yoksa düşmanlık içinmi oldugunu bilmiyorum.

ben aşırı uyku problemi çekmekteyim. kendi üzerimde uygulamak için baktım konuya. ama açıkçası kuran ayetleriyle büyü yapmak saçma geldi hele ki kuranın kendisinde büyü bu kadar lanetlenmişken. bir de büyü yapımına karşı olan Allahın izniyle büyünün tamamlanıyor olması da ilginç...

Uyku bağlama büyüsü yapılan kişinin uyku düzenini bozarak uyuyamamasına yol açar...sonrasında çıldırma ve ölüm gelir.

Çok korkunç birşey olmalı. Benimde olur arada uyuyamadığım ve bu yüzden sinirden çıldırma noktasına geldiğim... :(

Zamanında kötü , zorba ve hakedenler için uygulanmış ve hatasını bir şekilde anlaması için kişinin uyuyamaması , uyku halinde bir sıkıntı çıkması olayıdır. Nasıl neyle yapıldığı konusuna gelince Hindura sabur adlı el yazması osmanlıca havas kitabında bir bıçak ile yapıldığını ve kabire gömüldüğünü okumuştum . Her kitapta , enamlarda veya yazmalarda farklı yaklaşımlar ve yazımlar vardır . Konu hakkında tecrübe edilmiş (mücerreb) bilgiler vardır.
İyi forumlar ...

Geri