Insanlar tarafindan kandirilmazsiniz iste aldatilmaz yalana dolana ugramassiniz, daha ne istiyorsunuz![]()
Bunun bir üst seviyesi artık insanları yaşamaktır King ama kontrol etmenin zor olduğunu duymuştum.
İnsanların karakterlerini iyi yorumlamak kişilere karşı davranışlarınızı etkiler. Bir insanın karakterini iyi yorumluyorsanız onun güçlü ve zayıf yönlerini bilirsiniz. Ne kadar etik olduğu tartışılır ama gerektiğinde insanların zayıf noktalarını kullanarak kendi yararınıza kullanabilirsiniz.
Uzaktan yapabiliyormusun yoksa sadece gördüğün yanında olan kişiler içinmi geçerli bu yeteneğin?
Uzaktan yapabiliyormusun yoksa sadece gördüğün yanında olan kişiler içinmi geçerli bu yeteneğin?
Bunu biraz duru görü ile harmanladığımızda ortaya çok etkili sonuçlar çıkıyor. Bu tarz okuma yetenekleri zaten duru görü yatkınlığının da göstergesi olabiliyor. Araştırıp üstüne düşmeniz tavsiye olunur.aynı durum bende de var. çevremdeki herkes arkadaşlığını ilerletmek istediği kişilerle ya beni tanıştırıyor yada resimlerini bana gösterirler. bir insanın yüzüne veya resmine baktığımda ilginç bir şekilde o insanın nasıl biri olduğunu, zayıf yönlerini iyi yada kötü yapabileceği şeyleri, güvenip güvenilmeyeceğini anlıyorum. bir kişi dışındaki hiç kimsede yanılmadım. ne dediysem gepsi doğru çıktı. belki de o tek kişide ilerde haklı olduğumu gösterebilir. bunu genelde nasıl yaptığım soruluyor. aslında hiçbir fikrim yok. elimde gelen birşey değil. istemsiz yorumlanmak istenilen kişiyi yorumlayabiliyorum. bunun en güzel yararı da kiöe güvenip güvenemeyeceğini çok rahat biliyorsun. kişiler konusuda tedbirli olabiliyorsun. zayıf ve güçlü yanlarını bildiğin için nasıl davranmak gerektiğini biliyorsun. sana ve sevdiklerine gelebilecek kötü durumları minimuma indirmiş oluyorsun. kötü yanlarıda bu seni biraz yorabiliyor, insanları keşfetme merakını azaltıyor.
Bunu biraz duru görü ile harmanladığımızda ortaya çok etkili sonuçlar çıkıyor. Bu tarz okuma yetenekleri zaten duru görü yatkınlığının da göstergesi olabiliyor. Araştırıp üstüne düşmeniz tavsiye olunur.
Bunun bir üst seviyesi duru görü ile birleştirmek. O dediğin noktaya bu noktadan ulaşmak için daha başka nitelik ve aşamalar gerekiyor.Bunun bir üst seviyesi artık insanları yaşamaktır King ama kontrol etmenin zor olduğunu duymuştum.
Madem öyle bir daha ki sefere tanıdığınız birinin daha önce gitmediğiniz eviyle ilgili çalışma yapın. Sonra tanımadığınız alanlara mesafe artırarak çalışma yoğunlaştırırsınız.tavsiyeniz için teşekkür ederim. duru sezi ve görü çalışmaları yapmıştım. ortaokul çağlarımdan bu yana genelde ev pencerelerinden birini seçip içerde nasıl bir hayat olduğunu tahmin etmeye çalısırdım. belki farketmeden yaptığım bu şey bana bir çalışma olmuştur. ancak duru görü çalışma olmuştur. bunları araştırıp harmanlamayı deneyeceğim