"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

urumhamatayile teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin ve modaratörlerin işleri, gerçekten zordur.Kendimi onların yerine koyuyorum da, altından kalkamazdım. Bu yoğunlukta bile ilgilenen bir kişi. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Sıcak yaklaşımı bile moraldir herkese.

Bende deniyorum söylediklerini faydasini bulmasam bile bana kendimi güvende hissettiriyor minnettarim

urum hakkatten bır melek super otesı ıyı nıyetlı ve gercekten her konuda bılgı sahıbı bırlıkte bır temızlık calısması yaptık tuylerım hala dıken dıken supersın urumcum bu dertten sanırım kurtuldum darısı dıerlerıne ;)

merhaba,bende yenilerdenim.ilgi ile takip ediyorum bütün konuları.bazıları çok cazip gelsede çok ihtiyacım olsada denemeye gerçekten korkuyorum.ama korkunun üstüne gidemezsen yenemezmişsin.teşekkürler.

sevgili uruma bende çok teşekkür etmek istiyorum ben büyü yapmadım.enockyan dili dualarını okuyorum ben çok yararını gördüm.sağol urum.

Bende çok tşk ediyorum.. Çok iyi bir insan kendisi.. geleceğin iş adamı olması dileğiyle.. sağlıklı başarılı ve en önemlisi mutlu olmasını yürekten diliyorum.

Urum'a ben de tesekkur ederim. Vakit ayirip bilgi paylastigi icin. Cok saol, meleksin :Angel_anim:

Evet arkadaşlar uruma verdiği bilgilere çok teşekkür ederiz. Ben de susam ve karanfil olanı denedim ve oluyor.

Ben de siteden faydalanarak ulaştığım bilgiler ve çalışmalar ile kendimi daha iyi tanıma şansı buldum, bir nevi kişisel evrime doğru gittim diyebilirim. Bu sayede hayatımda bir çok şey olumlu gitmeye ve düzelmeye başladı. Bu güzel topluluk için teşekkür ederim bende. :) :hurray:

bende sayın uruma teşekkürlerimi arz ederim. kendisi çok nazik ve dinleyici bir kişilik.

bilgileriniz çok güzel.ve bu site en güzel bilgileir veren kişilerle dolu. moderatörler ve sayamadığım yöneticlerin emeğine sağlık .

ben aşık etme büyüsünü uyguladım 7 adet karabiber 7 adet günlük üzerine okunan,bide kişinin saçı veye elbisesiyle yakılan arapça yazıyı uyguladım,bide bir vefk vardı balmumyla kaplanıp karanlık bi yerde saklanan onu yaptım.faydasını gördüm.tekrar teşekkürler.

bunlar forumda nerde bulamadım..

Arama bölümümüz var bakın hemen yukarıda çıkışın iki solunda. Kullanmaktan çekinmeyin.

mrb bende aranıza yenı katıldım ilk defa bukadar acık net ve paylaşımcı konuların oldugu bir sitenin üyesi oldugum için kendimi cok şanslı hisediyorum.emeginize sağlık ,hersey ıçın sonsuz teşekurler.

Ben bu gece üye oldum bende teşekkür ediyorum. Sitede dolaşırken verdiğiniz bilgilerin ayrıcalığı hemen farkediliyor. Allah razı olsun. Kalbinizdeki tüm hayırlı dualarınız kabul olsun sitedeki arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri