Bu bir hastalık değil de, belirti.
Sizinki uzun süreli oldugu için kronik ürtiker e giriyor.
Sürekli olarak aldığınız ilaçlara karşı vücut bir bağışıklık geliştirmişse, bir üst dozu da ala ala iyice vücudunuzun savunma sistemi zayıflamıştır.
Ürtiker e yol açan sebepler çok spesifik. Kişiden kişiye değişkenlik gösterir.
Doktorlar ezberden ürtiker geçsin diye ilaç verir tamam da sağlıklı beslenme, temiz hava, yaşam koşulları ve en başta aslında stres bunda çok etken malesef... Bünyeniz böyle dışarı atıyor.
Bugüne kadar zaten ilaçlara bel bagladıysanız bu sizin hatanız idi. Doktor demedi mi baharatlı yeme alerjen gıdalardan uzak dur, kafeinli yiyecek içecek tüketme, stres asla yok filan diye. Sizin lüksünüz yok. Ölene kadar dikkatli beslenceksiniz. Bir kereden bir şey olmaz, sözü size göre değil.
Kaç yaşındasınız?
Ona göre hacamat aynı zamanda oruçla tam da ilkbahar aylarındayız güzel bir tedaviye bismillah deyip başlayın bakalım. Allah tan dua ile yardımda dileyin elbet.
Hacamatı işinin ehli, agzı dualı bir yerde yaptırısanız hani ibadet kastıyla yapanlar var. Faydası olacaktır. (şu an biraz zor tabi corona var. )
Ve belli bir süre azami derecede sağlıklı gıdalar tüketeceksiniz. Tamamiyle bir arınma dönemine girin. Az yiyeceksiniz yaşamak için sadece... Yedikleriniz de saglıklı olacak. Bu aidin Salih in kitabı el altı olarak işinize yarayabilir.
Böyle cilt rahatsızlıklarına en iyi gelen tedavi açlık. Hemde ilk olarak kaşıntıdan kurtarır.
Siz zaten acıkmadan yemege oturmamayı bi kere düstür edinmelisinz.
Bağırsak floranızı derhal düzene sokmalısınız.
Yani bunları yapmazsanız ömür boyu bu hastalıkla boğuşursunuz ki.
Ayrıca şu kadar kafaya takmaya da değmez. Konu başlıgında bile çaresizlik havası var. O lütfenler ne öyle... Hiç olmamış. Cık.
Yazı zaten çaresizlik üstüne çaresizlik... " Ne olur" demeye ne hacet ki? ?

Relax Relax Relax ?
Azıcık tevekkül...
Hemen kaliteli bir propolisle bagırsağı desteklemeye başlayın.
Abim güvenilir birinden alıyordu. İnternetten araştırıp bulmuş. Güney doğu taraflarından bir adamdan getirtiyordu galiba. Bir ara sorayım yazarım buraya.
(Bu arada propolis satıcısı gibi olmayım beni zaten bilen bilir alakam yoktur. ?)
Şunları yapıpta faydasını 1 aya görmedim derseniz bana da enneagram demeyin. O kadar da netim.
Allah beterinden korusun, kalın sağlıcakla.?????
Edit.
Bu tür stres kökenli bedensel tepkilere Kuran la şifa okumaların iyi gelmesi için yine dediklerimi yapmanız lazım.
şip şak geçmiyor.
Ve hastalığın Sizde yerleştiği süreye göre vücudu terk etmesi ve okumaların süresi uzar kısalır. Bazen gitmez, bazen gider geri gelir, bazen de temelli gider.
Bu bir imtihan çünkü. Her şeyden önce kabullenmelisiniz.