"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uhrevi ve Doğaüstü Varlıklar Rehberi Çalışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan horlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

horlack

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabalar mabet halkı;
Uzun süredir paranormal olaylar, bedensiz ve uhrevi varlıklar üzerine araştırmalar yapıyorum, geziyorum, konuşuyorum. Bu kadar süre içerisinde de dinlediğim, öğrendiğim veya karşılaştığım varlıkları illüstre ederek tanımları ile birlikte bir kitap/rehber içinde toplamaya karar verdim.
Bu çalışmanın temeli insanların tanımladıkları varlıkları gözler önüne sermek ve aralarındaki benzerlikleri/farkları ortaya çıkarmak içindir.

Bu başlığı açmamdaki gaye ise bu çalışmalar süresince biraz pratik yapma ihtiyacı duymamdır. Karşılaştığınız, gördüğünüz varlıkların tanımlamalarını bana yollayabilirseniz onları çizip burada sizler için paylaşacağım. Böylece kimi zaman dilimizin yetmediği noktalara gözlerimiz girmiş olacak.

Özellikle bu portaldan bu tarz bir çalışma ile alakalı çok güzel ortak sonuçlar çıkabileceğine inanıyorum.

Bu çalışma ile ilgili yorum ve fikirlerinizi de öğrenmek isterim.

Çok güzel bi konu açmışsınız :) böyle bi kitap bence herkesin dikkatini çeker tabi olursa inşaAllah :)

Güzel bir fikir ve destek görüceğine inanıyorum. Dağınık olmasındansa hepsinin bi arada bulunması iyi olucaktır :)

Düzenleme yapılamıyor sanırım başlıkta moderasyon dışında, bazılarını ekleyeceğim yarın buraya

Umarım güzel ve gerçekçi bir konu olur, ''bunlar cinler dua okursanız kaçarlar'' gibi komik şeyler görmek istemiyorum açıkçası.

Şahsen yeni üyemizden beklentilerim var,umarım yanıltmaz beni.

Geri