"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uğurlu veya uğursuz kişi varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah intikam almak istediği kulunu bir başka kulu vasıtasıyla cezalandırır.veya mukafatlandırabilir.sebep-sonuç yasası gereğince herşey bir vesile ile gerçekleşir.
Bu posttaki Allah intikamcı bir varlık olark nitelenmiş bu yanlışı düzeltme gereği hissettim.

şimdi işçi çıkarma söz konusu değil önceden başıma geldi şimdi tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum belkide böyle düşünüyorum diye düşündüğüm oluyor yani olmuş bir olay acaba ilgisi varmıdır diye konu açtım ki o çıkardığım kişi benden habersiz kasadan para almıştı para cüzzi bir miktardı ama haberim olmadan olunca ister istemez kişinin kişilğinden şüpheye düştüm
Daha önceki tatsız durumun zaten uğursuzlukla falan ilgisi yok.Somut bi olay yaşanmış ve kişi hakkı olmayan bi parayı üstelik sizden habersiz almış.Bu noktada işten çıkardıysanızda haklı olabilirsiniz.Belki de ileride daha büyük çapta zarara sokacaktı sizi ve önlemiş oldunuz belki de..Yalnız şu an bu kişide dediğiniz gibi belki herşey sizin zihninizde oluyor.Daha önce yaşadığınîz durum bilincinizde öyle yer etmiş ki herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ve negatif değerlendiriyorsunuz.Bence önce kendinize doğruyu görmeniz için bol bol dua okuyun.Esmaül hüsna okuyun ama lütfen kendinize okuyun ki Allah doğruyu ,bilmeniz ve yapmanız gerekeni size göstersin,eğer olan biten herşey sizin içinizdeyse Allah duanızla o duygunuzuda emin olur temizler.

Allahın 71. ismi Müntakim (İntikam alan)'dir.
Yapılan her türlü davranış sana geri dönecektir demişsin doğru demişsin evet bu çekim yasasıyla değilde Allahın koydu yasayla işler ve Müntakim isminin vazifeli ruhanileri Allah adına gelip cezasını layıkıyla verir..

-Hiç kuluna zulm eder mi mevlası, kulunun çektiği kendi cezası..
-Kimsenin ahı kimsede kalmaz
-Zulme uğrayan kişi ile Allah arasındaki perde kalkar. Allah, zulme uğrayan kulunun inancına bakmaksızın onun yakarışına karşılık verir ve kulunun öcünü mutlaka alır. Bundan dolayı zulüm görenin ahı, zulüm edene hayretmez.
-Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri