doğrudur dediğiniz şayet kişide nazar büyü vs varlıksal bir durum varsa ve bereketi kaçmışsa bulunduğu mekana etkisi olurmu
Aynen,çok doğru bi yaklaşım bencede.Kışinin suratı sürekli asıktır ,kimse yanına yaklaşmak istemez ,direk net şekilde negatifi yayar,güler yüzlü dinamik biri de doğal olarak insanları kendine çeken tiptir,pozitif yaklaşır ,ona da pozitif yaklaşılır.Kesinlikle olay dediģiniz gibi.Pozitif-negatif kişi olayı.Uğurlu ve uğursuz değilde, negatif enerji yayanlar ve pozitif enerji yayanlar şeklinde değerlendirilebilir bence. İyi forumlar
peki kişinin diyelim büyü veya nazar neticesinde bereketi kaçmış rızıkı daralmış kişi benim yanımda çalışıyor benim kazanmam lazımki oda kazansın ama onun rızkı kapalıysa ben nasıl kazanıp onun parasını vericem iş yapamaz hale gelip neticede işten çıkarmak zorunda kalıcam
İntikam ;"Kötü bir davranış veya sözü cezalandırmak için kötülükle karşılık verme isteği ve işi" sözlükte ki intikamın anlamı bu Allahın intikamcı bir varlık olduğunu söylemek çok büyük bir yanlıştır.İntikam duygusu haksızlık karşısında çaresizlik ve acı hisseden zavallı bir varlığın benzer şekilde karşılık vermesidir.Tanrının değil intikamcı hatta gerçek anlamda bir cezalandırıcı olduğunu bile düşünmüyorum ,O yasayı koyar kişi biletini kendi keser.balkondan atlarsan ölürsün yada sakat kalırsın yerçekimini suçlayamazsın aynen bunun gibi,yaptığın her türlü davranış sana geri döenecektir.