"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uğurlu veya uğursuz kişi varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrahazad

Kayıtlı Üye
Yanınızda çalıştırdığınız personelin uğurlu veya uğursuz geldiğini düşündüğünüz zamanlar oldumu veya böyle bir tecrübe yaşayan oldumu.

NİSÂ - 78
Onlara bir iyilik dokunsa:"Bu, Allah'tandır" derler;
onlara bir kötülük dokunsa: "Bu sendendir" derler.
De ki: "Tümü Allah'tandır.

NİSÂ - 79
Sana lütuf ve ihsan olarak gelen iyilikler, güzellikler, Allah’ın yarattığı, kolaylık sağladığı imkânlar sayesindedir.
Başına gelen sıkıntılar ve belâlar ise kendi tedbirsizliğin ve kusurun sebebiyledir.

allah intikam almak istediği kulunu bir başka kulu vasıtasıyla cezalandırır.veya mukafatlandırabilir.sebep-sonuç yasası gereğince herşey bir vesile ile gerçekleşir.

Halk arasında bu tip dilden dile dolaşan söylentiler mevcuttur.Kısmetli,kısmetsiz,uğursuz,aksi insanlar vs...Mesela düz taban olan insanlar tercih edilmezler,uğursuz oldukları söylenir.Ancak şahsi görüşüm bir kişinin uğursuz olduğunu bile düşünüyorsanız;kaderimizi bile değiştirmeye gücü yeten her biri ayrı kıymetli olan dualarımızı okuyun,kendinizden esirgemeyin derim.Allah ın izniyle uğursuz kişi sebepte olsa feraha ćıkarsınız.Zira dinimizde uğurlu,uğursuz insan diye bir kavram yoktur.

doğrudur dediğiniz şayet kişide nazar büyü vs varlıksal bir durum varsa ve bereketi kaçmışsa bulunduğu mekana etkisi olurmu

doğrudur dediğiniz şayet kişide nazar büyü vs varlıksal bir durum varsa ve bereketi kaçmışsa bulunduğu mekana etkisi olurmu

Bildiğim kadarıyla kişi büyü gibi negatif bir enerji altındaysa,bu çevresindeki insanları ve mekânı etkilemez.Cünkü büyü ,nazar vs.bilhassa o kişiye yapılmıştır,olabilecek tüm aksilik ve olumsuzluklar sadece kendisini etkiler.Sizlere ve bulunduğu çevreye etkisi olamaz.Böyle bir durum söz konusu olsaydı Allah hepimizin yardımcısı olsun derdim.Etrafta malesef büyü,nazar gibi etkilerin altında olan öyle çok insan var ki, büyülü kişinin olumsuzluğunun bulunduğu yerlere sirayet etme olasılıgını düşünmek bile istemiyorum.

Uğurlu ve uğursuz değilde, negatif enerji yayanlar ve pozitif enerji yayanlar şeklinde değerlendirilebilir bence. İyi forumlar

peki kişinin diyelim büyü veya nazar neticesinde bereketi kaçmış rızıkı daralmış kişi benim yanımda çalışıyor benim kazanmam lazımki oda kazansın ama onun rızkı kapalıysa ben nasıl kazanıp onun parasını vericem iş yapamaz hale gelip neticede işten çıkarmak zorunda kalıcam

Uğurlu ve uğursuz değilde, negatif enerji yayanlar ve pozitif enerji yayanlar şeklinde değerlendirilebilir bence. İyi forumlar
Aynen,çok doğru bi yaklaşım bencede.Kışinin suratı sürekli asıktır ,kimse yanına yaklaşmak istemez ,direk net şekilde negatifi yayar,güler yüzlü dinamik biri de doğal olarak insanları kendine çeken tiptir,pozitif yaklaşır ,ona da pozitif yaklaşılır.Kesinlikle olay dediģiniz gibi.Pozitif-negatif kişi olayı.

peki kişinin diyelim büyü veya nazar neticesinde bereketi kaçmış rızıkı daralmış kişi benim yanımda çalışıyor benim kazanmam lazımki oda kazansın ama onun rızkı kapalıysa ben nasıl kazanıp onun parasını vericem iş yapamaz hale gelip neticede işten çıkarmak zorunda kalıcam

Negatif enerji yaymak tam olarak böyle bişey oluyor efendim :D

Kişinin Negatif olduğunu düşünüyorsunuz fakat bundan emin olamazsınız haliyle ihtimal üzerine karar vermeniz benim görüşüm yanlış olur

Anladığım kadarıyla sizin yanınızda çalışıyor ve kendinize göre haklı sebebleriniz doğrultusunda işine son vermeyi düşünüyorsunuz
Fakat bunu düşünmeden önce 'urum veya yule'ye özel mesajla ulaşıp
Bakım yaptırmanızı tavsiye ederim ve gereken cevabı ozaman alabilirsiniz
Düşünme ile bir kişinin üzerinde negatif enerji olduğu anlaşılmaz o kişiyede kesinlikle haksızlık olur

Iyi forumlar

haklısınız gerekeni konuştum sayın yule ile ince bir çizgi karar vermek zor ama insanın kısmeti kapalı olursa işçi bende olabilirim farketmez bunu iyi biliyorumki eline altın alsa demir oluyor bu uğurlu uğursuzda bahane oluyor yani o insan işinden olacak ya benim işimin bozulmasıda tuzu biberi oluyor

Kişinin işine son vermeniz için bu olumsuzluklara o kişinin sebep olduğundan yüzde yüz emin olmanız gerekir.Aksi takdirde büyük hak almış olursunuz ve işlerinizin hayrını o kişinin işine son vermenize rağmen göremezsiniz.Naçizane fikrim dikkate alırsınîz ya da almazsınîz.Lütfen emin olarak iyice düşünün.

şimdi işçi çıkarma söz konusu değil önceden başıma geldi şimdi tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum belkide böyle düşünüyorum diye düşündüğüm oluyor yani olmuş bir olay acaba ilgisi varmıdır diye konu açtım ki o çıkardığım kişi benden habersiz kasadan para almıştı para cüzzi bir miktardı ama haberim olmadan olunca ister istemez kişinin kişilğinden şüpheye düştüm

Bu kotu enerji ya senden geliyorsa ozaman ne olacak? Belki sadece yildizin onunkisiyle barisik olmadihi icin onu negatif oldugunu dudunuyorsan.yada o deyilde baska bir elemanin negatif se.

İntikam ;"Kötü bir davranış veya sözü cezalandırmak için kötülükle karşılık verme isteği ve işi" sözlükte ki intikamın anlamı bu Allahın intikamcı bir varlık olduğunu söylemek çok büyük bir yanlıştır.İntikam duygusu haksızlık karşısında çaresizlik ve acı hisseden zavallı bir varlığın benzer şekilde karşılık vermesidir.Tanrının değil intikamcı hatta gerçek anlamda bir cezalandırıcı olduğunu bile düşünmüyorum ,O yasayı koyar kişi biletini kendi keser.balkondan atlarsan ölürsün yada sakat kalırsın yerçekimini suçlayamazsın aynen bunun gibi,yaptığın her türlü davranış sana geri döenecektir.

İntikam ;"Kötü bir davranış veya sözü cezalandırmak için kötülükle karşılık verme isteği ve işi" sözlükte ki intikamın anlamı bu Allahın intikamcı bir varlık olduğunu söylemek çok büyük bir yanlıştır.İntikam duygusu haksızlık karşısında çaresizlik ve acı hisseden zavallı bir varlığın benzer şekilde karşılık vermesidir.Tanrının değil intikamcı hatta gerçek anlamda bir cezalandırıcı olduğunu bile düşünmüyorum ,O yasayı koyar kişi biletini kendi keser.balkondan atlarsan ölürsün yada sakat kalırsın yerçekimini suçlayamazsın aynen bunun gibi,yaptığın her türlü davranış sana geri döenecektir.

Amaç intikam değil sanırım siz yanlış anladınız 'emrahazad' konuyu açma maksadı bilmediği konulardan emin olmaktı
Kendisine göre haklı sebepleri var karşıdaki kişinin davranışlarını bilmiyoruz sonuçta o kişiyi düşünmemiş olsa zaten bilgi aramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri