Arkadaşlar merhaba . Ben Kıbrıslıyım . Bundan 3 hafta- 1 ay kadar önce kıbrıstaydım . Yer : Kormacit (koruçam) burnu . Kuzey sahil şeridinin en batısındaki burun.
Tamamen medeniyetten uzak bir yer olduğu için gece gökyüzü müthiş görünüyor. x isimli arkadaşımla 2 gece , daha sonra y isimli arkadaşımla olmak üzere 3 gece üst üste bazı şeylere tanıklık ettim.
İlk gece,, Havada bir cisim. Çok fazla parlıyor . Rengi sarı . Yuvarlak . O kadar çok parlıyor ki, etrafında çizgi-şeritler oluşuyor. Bazen beyaz bazen de kırmızı ışık saçıyor . Uçaktan farkı : saatlerce havada kalması . bir yerden bir yere giderken dümdüz gitmemesi . zig-zaglar çizmesi . aşağı-yukarı girmesi. yuvarlaklar çizmesi . yıldızdan farkı zaten hareket etmesi . diğer gökcisimlerini saymaya bile gerek yok .
Bu ana gemi . evet ana gemi

en az 2-3 tane daha , daha az parlayan , yanıp-sönen ve sürekli dolaşan şeyler vardı. Birbirleriyle de irtibat halindeydiler. yakınlaştıklarında parlaklıkları farklılaşıyordu. ana gemi belli koordinatlarda hareket ediyordu. diğerleri kadar dolaşmıyordu .
Ben birşey farketmiştim . Bu ana gemiye odaklandıkça sanki yaklaşıyordu . Bunu arkadaşım da farketti. Yakınlaştığı bir anda ben çok farklı birşey gördüm . Bu bilinçaltımın bir oyunu da olabilir. bilgili arkadaşlar açıklarsa sevinirim . Bir anlık bir görüntü oluştu cisme bakarken . 2 tane gri renkli insana benzeyen şey gördüm. etrafı siyah. ve onun da etrafı parlıyor . daha sonra gözlerime inanamadım tabi , başımı çevirdim kendime gelmek için ve tekrar baktım . aynı görüntü yoktu. çok fazla parlayan bir nokta. yanında ondan daha küçük bir nokta.ve onun yanında da daha küçük bir nokta. ve gemiyi hayal edebiliyordum ,kafamda canlanmıştı.
ertesi gece yine gittik. cisim yine ordaydı fakat bu kez uzaktaydı . video çektim . fakat çok uzaktaydı,şanssızlık .[video]http://tinypic.com/r/2d2amgp/5[/video]
ve ondan ertesi gece de diğer arkadaşla gittim yine çok uzaktaydı .
Arkadaşlar . o aralar suriye sorunu vardı . ve akdenizde natonun filosu vardı . ((( denizle gökyüzünün birleştiği noktada 4-5 ışık görmüştük, fakar daha sonra o ışıklar kayboldu - gemi olabilirler ))) bu arada orası o kadar enteresan bir yer ki , ay ' ı denizin tam üstünde görmüştük.
bu arada ek bir yorumda bulunmak istiyorum. moderatör arkadaşlar birleştirirse sevinirim
arkadaşlar, bu cisimler ya gerçekten ufo ydu . ya da nasa nın ileri bir teknolojisiydiler . ufo ysalar , gemileri ve adayı gözlemliyorlardı . ileri bir teknolojiyse de artık allah kerim .
benim anlamadığım nokta , gemiler bu cisimleri farketmemişlermiydi ? :/