"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ufo mu???????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hürem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hürem

Kayıtlı Üye
Bu video dün Ankara'da çekilmiş. Gerçekten ilginç

[video=youtube;HkKqx33MOt4]http://www.youtube.com/watch?v=HkKqx33MOt4[/video].

28. saniyeye bakın arkadaşlar. Bulutumsu şeyin içinden beyaz birşey çıkıyor hızla, sola doğru.

Dün Liseye giden oğlum ve sınıf arkadaşları da derste camdan aynı görüntüyü görmüşler. Öğretmene de göstermişler ancak öğretmenleri sessiz kalmış, bir şey diyememiş. Akşam netten bu görüntüyü bulmuş ve bana da gösterdi, gördükleri şeyin buna benzediğini söyledi.

Kullanıldığı şekilde UFO, uzaylı ya da uzay gemisi falan yok, heyecanınıza ortak olamıyorum ama maalesef yok. Ama medyada gün geçtikte giderek artacak, inanmayın lütfen böyle şeylere.

Evet, UFO'dur.
Nedir UFO? unidentified flying object yani, tanımlanamayan uçan cisim.
İşte, kimse tanımlayamadı. Demek ki bu da UFO.

Evet, UFO'dur.
Nedir UFO? unidentified flying object yani, tanımlanamayan uçan cisim.
İşte, kimse tanımlayamadı. Demek ki bu da UFO.

Evet ben de bu yüzden "kullanıldığı şekilde UFO" dedim, yani insanların kullandığı şekliyle. Tanımlanamayan uçan cisim evet, ama bu bir cisim mi? Bir bulut, bir ışık kırılması da olabilir. Ama kesinlikle bir uzay gemisi falan değil, net.

:)ufolar nasıl uçuyor acaba kanadı yok kuyruğu yok tepsi gibi bişey.havada dön allah dön bumerang gibi ilginççç

Geri