"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ufak Bir Yardım Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erasmus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erasmus

Kayıtlı Üye
Adım Metin 23 Yaşındayım sevdiğim kızla iki yıldır bir beraberliğimiz vardı fakat son zamanlarda benden uzak ayrılmak istiyorum falan dedi bende neden dedi anlasamıyoruz ayrı karakterleriz falan ama kopamıyoruzda sürekli konusuyoruz ama hep bu konuda kavga edip geri ayrılıyoruz seviyorum çok seviyorum ama en son söylediği sözler beni çok kırdı diyo sen çok iyi birisin çok iyisin ama seni sevmiyorum falan bende sevmeye çalışsan dedim oda beğenmiyorum insan beğenmediği birini nasıl sevebilir vs dedi ben altında birşeyler aradım başkası var vs ama yok facesine girdim tlf gizliden vodefone şifresini aldım aranan mesajlarına baktım mailine baktım takip ettim bir eksiği yok başkası olsa nefret edecem uzaklaşacam ama yok değil bir erkekle konuşması slm bile vermiyo nasıl kendime sevdirebilirim birkaç uygulama buldum ama ben evde ailemle yaşıyorum ve bu tür işler hakkında fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ailemden dolayı fazla malzemeli uygulamalar yapamıyorum lütfen yardımcı olun

Nasil tekrar sevgisini begenisini kazanirim

Seni sevmeyen biri için bir çalışma yapmaya çalışmak pek mantıklı değil. Ki zaten kaderinde olmayan biri için ne yaparsan yap sonunda çeker geri gider. Bu tür çalışmalar öyle iki birşey yazayım,okuyayım ve kişi gelsin beni sevsin diye kolay olsa idi bizlere hiç ihtiyaç olmazdı. Herkes büyü yapamaz. Herkes tılsım hazırlayamaz. Bu yüzden size önerebileceğim birşey bulunmuyor. Öncelikle altta verdiğim linkteki bölümü inceleyin sonra aklınıza takılan kısıma cevap verebiliriz. Bir de kişi ile bir geleceğinizin olup olmadığını yetkin bir bakımcı ile kontrol edebilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/forums/358-Doğu-Maji-Uygulamaları

Sevgi ve Işıkla...

linkteki bölümü inceleyin sonra aklınıza takılan kısıma cevap verebiliriz. Bir de kişi ile bir geleceğinizin olup olmadığını yetkin bir bakımcı ile kontrol edebilirsiniz.
Sevgi ve Işıkla...
Yule etkin birini nereden bulabilirim lütfen yardım et bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri