"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ufak Bir Soru ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byaktif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byaktif

Kayıtlı Üye
Astral Seyehate Bilinç Altinin Size Oynadiği Oyun Olarak Açiklanmiş Bazi Konularda ? Bazi Konularda Astral Seyehat Yapcağiniz Günde Cinsel Bi İlişkide Bulunmayin Diyor Ne Alakası Var ? Çözümleyemedim Etle Yemekle Ne Alakası Var Bazilari Bu Olayi Fazla Abartiyor Olabilirmi ?

Astral Seyehate Bilinç Altinin Size Oynadiği Oyun Olarak Açiklanmiş Bazi Konularda ? Bazi Konularda Astral Seyehat Yapcağiniz Günde Cinsel Bi İlişkide Bulunmayin Diyor Ne Alakası Var ? Çözümleyemedim Etle Yemekle Ne Alakası Var Bazilari Bu Olayi Fazla Abartiyor Olabilirmi ?

1.Bilinç altının oynadığı bir oyun.Tamamen gerçek.
2.Bilincinizin rahat olması amacıyla söylenmiştir.
3. Et gibi yiyecekler yağlı olduğunda dolayı enerjiyi etkiler ondan dolayı söylenmiştir.

Daha önceki konunuzda da dediğim gibi biraz bile olsa araştırın ..... :)

Sevgiler :)

tşkürler cevabiniz icin :) online direk cevap almak icimi rahatlatiyor herkez başka ağizdan bişiler yazdiği icin :) soruyuda bu yüzden açtim.

1.Bilinç altının oynadığı bir oyun.Tamamen gerçek.
2.Bilincinizin rahat olması amacıyla söylenmiştir.
3. Et gibi yiyecekler yağlı olduğunda dolayı enerjiyi etkiler ondan dolayı söylenmiştir.

Daha önceki konunuzda da dediğim gibi biraz bile olsa araştırın ..... :)

Sevgiler :)

Bilinç altının oynadığı bir oyun değil diyecektim değil'i yazmayı unutmuşum. :)

sabah pizza yemiştim ve bugün kız arkadaşımla ilişkiye girdim ilk denememi bugün yapicaktim sizde yapmalimiyim ?

benim kişisel düşüncem; astral seyehat sırasında izlediğimiz kişi gerçekte izlediğimiz işi yapmakta, cinsel ilişki olayıda bence enerji harcadığı ve hem seyehat süresini hem de konsantrasyonu etkilediği için olabir, et olayıda mesela et yediğinizde üstünüze bir ağırlık çöker tüm enerjiniz sindirime gider. Benim kişisel düşüncem böyle. Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir

benim kişisel düşüncem; astral seyehat sırasında izlediğimiz kişi gerçekte izlediğimiz işi yapmakta, cinsel ilişki olayıda bence enerji harcadığı ve hem seyehat süresini hem de konsantrasyonu etkilediği için olabir, et olayıda mesela et yediğinizde üstünüze bir ağırlık çöker tüm enerjiniz sindirime gider. Benim kişisel düşüncem böyle. Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir

görüşünüz için tşkür ederim aklımda tutucam :)

Geri