"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uçuyormuşum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pepilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pepilo

Kayıtlı Üye
Tezyem dün rüyasında beni görmüş birlikte onlarının evinin salonundaymışız ve benim ayaklarım yerden kesik tavana kadar yükselmiş bir vaziyette uçuyomuşum teyzeme diyormuşumki teyze bak ben artık uçuyorum ve acayip bir şekilde gülüyormuşum teyzemin dediğine göre öyle böyle deil çok fazla gülüyomuşum sürekli bunu söyledi

bi kendi rüyamda uçamadım :) sizce bu ne anlama geliyor işin ehli olan veya rüya tabirleri konusunda bilgisi olan arkadaşlar yorumlaya bilirmi aceba?

Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz, birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.

alıştırma geliştirme çalışmaları yaptınız sanırım..sizinle bütünleşip artık o yeteneğinizi kullanmaya hazır olduğunuzu haberidir

beni bazen uykudan uyandırıp birileri gliyor siyah çarşaflı ama bazen de görünmüyorlar
ardından uçuyorum uzaya gittim güneşe dokundum afrikada aslanı ceylanı kovalarken gördüm evin içindeydim geçmiş ve geleceğe gittim.
ama sorun geçmişi değiştirmek daaha zor gelecek ise bir kelebek öldürmek kadar kolay ca değişiyor

Geri