"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üçüncü göz çakranızı açmak için özel ses dalgaları. (Binaural Beats)

Parpsikolog

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar üçüncü göz çakramızı uyandırmak ve çalıştırmak için sizinle bir video paylaşmak istiyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu video binaural ritim dediğimiz özel ses dalgalarıyla hazırlanmıştır. Bu ritim dinlendiği sürece beyin dalgalarını değiştirir. Binaural dalgalar ağrısı olan birini ağrılarını hafifletmekte, uyumada, meditasyonda ve astral seyahatte yardımcı olmaktadır. Video bizim üçüncü göz çakramızın uyanmasını sağlayan ses dalgalarıyla hazırlanmış olup olumlu sonuçlar alınmıştır. Video'yu kendim hazırlamadım jbittersweet isimli YouTube kullanıcısından alıntı yaptım. Gözlerinizi kapatmanız ve daha iyi sonuçlar alabilmek için kulaklık kullanmanız gerekmektedir.
NOT: Eğer dinlerken baş ağrısı, uykulu hal, alın bölgesinde karıncalanma hissederseniz bu iyiye işarettir ve üçüncü çakranızın açılmaya başladığının habercisidir. Sevgiyle kalın...
[video=youtube;pqjXNohew8Y]https://www.youtube.com/watch?v=pqjXNohew8Y[/video]

sevgili parpsikolog öncelikle paylaştığın video için teşekkürler ben denedim kişisel deneyimlerimi kimseyi etkilememek adına paylaşmıyacam sadece sen yazdığın için belirtiyorum karıncalanmalar ya da hafif bir baş ağrısı durumu oluştu umarım gerçekten etkili olmuştur çünkü 1 saat 40 dakika boyunda meditasyon halindeydim nasıl geçtiğini bile anlamadım sadece sormak istediğim şey şu bunu sürekli tekrarlayacak mıyız belirli bi gün ya da tekrar sayısı var mı tekrar teşekkür ederim
sevgi ışık ve şifa seninle olsun

sevgili parpsikolog öncelikle paylaştığın video için teşekkürler ben denedim kişisel deneyimlerimi kimseyi etkilememek adına paylaşmıyacam sadece sen yazdığın için belirtiyorum karıncalanmalar ya da hafif bir baş ağrısı durumu oluştu umarım gerçekten etkili olmuştur çünkü 1 saat 40 dakika boyunda meditasyon halindeydim nasıl geçtiğini bile anlamadım sadece sormak istediğim şey şu bunu sürekli tekrarlayacak mıyız belirli bi gün ya da tekrar sayısı var mı tekrar teşekkür ederim
sevgi ışık ve şifa seninle olsun
Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum ve olumlu sonuç almana çok sevindim. Bana soracak olursan her gün dinlemeni önermiyorum çünkü beyin dalgalarını değiştiren bir ses frekansından bahsediyoruz. 2-3 günde bir dinleyebilirsin. Tabi ki düzenli olarak meditasyon yapmayı eksik etme. Yavaş yavaş açılacaktır, deneyenlerin hepsi olumlu sonuç aldı ben de dahil. Şunu da belirtmek istiyorum videoyu sonuna kadar dinlemek zorunda değilsin. 10-30 dakika arasında dinlemen bile işe yarayacaktır. Sevgi ve ışıkla kal :)

Merhaba binural beats çok önemli bir konudur.Acaba bu ses dalgalari güvenli midir? Bilginiz var mi ? Malum istedikleri gibi hazielamalari mümkün.

Merhaba binural beats çok önemli bir konudur.Acaba bu ses dalgalari güvenli midir? Bilginiz var mi ? Malum istedikleri gibi hazielamalari mümkün.
Alıntı yaptığım kişi işinin eridir. Kendim de dinliyorum, hiç bir sorunla karşılaşmadım. Videoyu koyan kişi bizzat kendisi hazırlamış. Dediğim gibi şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, hatta olumlu sonuçlar aldım. Yine de risk almak istemiyorsanız dinlemeyiniz. Ben kendimde bir sorun yaratmadığı için siteye bu konuyu açtım. Kimseyi riske atmak istemem, sevgiyle kalın. :)

Bu tür konularda güvenilirlik çok önemli. Zararlı olmadığından %100 eminsiniz değil mi?
Ben hiç bir zararını görmedim şu ana kadar. Hatta buraya koymadan önce baya düşündüm, güvenilirliğini araştırdım. Kimseye zarar vermesini istemem. Zaten videoyu hazırlayan kişi kesinlikle güvenilir biri ve işinin eri. Risk almak istemiyorsanız ya da bu konuda endişeliyseniz dinlemeyebilirsiniz. Sevgiyle kalın. :)

Alıntı yaptığım kişi işinin eridir. Kendim de dinliyorum, hiç bir sorunla karşılaşmadım. Videoyu koyan kişi bizzat kendisi hazırlamış. Dediğim gibi şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, hatta olumlu sonuçlar aldım. Yine de risk almak istemiyorsanız dinlemeyiniz. Ben kendimde bir sorun yaratmadığı için siteye bu konuyu açtım. Kimseyi riske atmak istemem, sevgiyle kalın. :)
Bilgi için teşekkürler.

Basit bir Alfa frekansı içeriyor. Subliminal mesaj içerme olasılığı çok büyük trans halinde dinledim kesin söyleyemem ama bence var. Rahatsız Olduğum için dinlemeyi bıraktım.

Üçüncü gözün açılması sonrası yaşanacaklara hazırsanız böyle şeylere girişin bence arkadaşlar.
Ancak ben böyle sesle mesle bunun olabileceğini düşünmüyorum.
Müşahede isteyene mücahede lazımdır demişler.
Herşeyin kolayını arıyoruz.

3.gözün açılmasından sonra korkacak bir şey olmaz , vizyonunuz gelişir , dünyaya ve insanlara bakış açınız değişir..
yaşadığınız her durumu farklı açılardan görebilme yeteneğiniz olur ..
her şeyde olumsuzluk - negatiflik aramayın bence..
siz ne isterseniz ne dilerseniz onu alırsınız ..

Basit bir Alfa frekansı içeriyor. Subliminal mesaj içerme olasılığı çok büyük trans halinde dinledim kesin söyleyemem ama bence var. Rahatsız Olduğum için dinlemeyi bıraktım.
Siz daha iyi bilirsiniz rahatsız olduysanız forumdan kaldırın, ben hiç bir sorunla karşılaşmadığım için dinliyordum ve buraya yüklemeye karar verdim yardımcı olmak adına ama subliminal içeriyorsa kimse zarar görmesin. Bunu istemiyorum. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa da benim cahilliğimden, yüklemeseydim keşke. :( Tüm forumdan özür diliyorum. :(

Teşekkürler. Bugün dördüncü günüm, henüz bir sorunla karşılaşmadım.
Sonuç aldıkça düzenleme yaparak eklerim.

Ben kulaksız dinlyorum meditasyon müziklerini. Şimdi bunu kulaksız dinlesem %50 de olsa bir fayda görürmüyüm.

2 hafda dedim oldu tam degil 3 gozde gormediklerimizi goruluyormus benimde bu konulari flan cok arastirdim fazla alt yapim yok yapsam ne faydasi ola bilir benim icin acaba

Merhaba arkadaşlar üçüncü göz çakramızı uyandırmak ve çalıştırmak için sizinle bir video paylaşmak istiyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu video binaural ritim dediğimiz özel ses dalgalarıyla hazırlanmıştır. Bu ritim dinlendiği sürece beyin dalgalarını değiştirir. Binaural dalgalar ağrısı olan birini ağrılarını hafifletmekte, uyumada, meditasyonda ve astral seyahatte yardımcı olmaktadır. Video bizim üçüncü göz çakramızın uyanmasını sağlayan ses dalgalarıyla hazırlanmış olup olumlu sonuçlar alınmıştır. Video'yu kendim hazırlamadım jbittersweet isimli YouTube kullanıcısından alıntı yaptım. Gözlerinizi kapatmanız ve daha iyi sonuçlar alabilmek için kulaklık kullanmanız gerekmektedir.
NOT: Eğer dinlerken baş ağrısı, uykulu hal, alın bölgesinde karıncalanma hissederseniz bu iyiye işarettir ve üçüncü çakranızın açılmaya başladığının habercisidir. Sevgiyle kalın...
[video=youtube;pqjXNohew8Y]
dinledim pek bişey olduğunu söyleyemem

Geri