Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gokyüzünde gördüm video almıştım ama paylaşamadığım için fotoğraf atmak zorunda kaldım acayip ışık saçıyodu ve belli bir şekli yoktu sadece ne olduğunu merak ettim
Teşekkürler bu arada sadece ne olduğunu merak ediyorum herhangi bir anlam çıkarmak için değil çünkü gerçekten ilginç birşey zoom yapma şansı olsaydı daha iyi olurdu
Ben şekil ve boyuttan dolayı dilek feneri olduğunu düşünüyorum. Çünkü aslında gayet yakında görünüyor ve küçük de bir şey. Tabi kamera kalitesinden dolayı tam göremedim
Ben şekil ve boyuttan dolayı dilek feneri olduğunu düşünüyorum. Çünkü aslında gayet yakında görünüyor ve küçük de bir şey. Tabi kamera kalitesinden dolayı tam göremedim
Estağfurullah hocam ne demek <3 dilek feneri diye aratın görüntüsünü görünce anlarsınız aslında bayağı benzediğini. Küçük uçan balon gibi bir şey dileginizi dileyip mum yakıp havaya bırakıyorsunuz
Estağfurullah hocam ne demek <3 dilek feneri diye aratın görüntüsünü görünce anlarsınız aslında bayağı benzediğini. Küçük uçan balon gibi bir şey dileginizi dileyip mum yakıp havaya bırakıyorsunuz