"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

üç soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arcdemet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arcdemet

Kayıtlı Üye
merhaba, panik bozukluk - obsesif kompulsif bozukluk- tedavisi gören,çeşitli nörolog psikolog psikiyatr, büyücü, hoca...lardan şifa aramış, en son gittiğimiz hocanın okumasıyla hayata biraz tutunmuş ama hala çok mutsuz, işleri aksi giden bir eşe sahibim.
üstadalara üç sorum olacak; ilki, son gittiğimiz hoca dış güçlere karşı kendinizi kaleyle koruyun dedi kalenin tarifi şu, fatiha suresi ilk dört ayet+ 7 ayetel kürsi+ fatiha suresinin geri kalan ayetleri.. bu tarif büyü müdür, dua mıdır? büyü ise ne oluyor, masumane koruyucu büyü mü, karşıdakine müdahale var mı. asıl merak ettiğim islama göre hak mı, yasak mı?
ikincisi,eşimin kalitesiz uyku problemine çözüm diye yastık kılıfının içinde saklanacak bir kağıt gönderildi bize, bu yazılanların hükmü nedir? işe yarar mı yoksa bu da bir kandırma mı?
üçüncü sorum ise,eşimdeki ne pozitif ilimlerin çözebildiği ne de başka boyutlarla görüşebilen insanlardan tam çare alamadığımız sıkıntının hastalık mı, büyü mü, nazar mı, kader mi, geçer mi geçmez mi olduğunu benim anlama şansım var mı? zira öyle çok yoruldu ki ne hocaya gitmeye ne de doktorunu değiştirmeye isteği ve gücü var.
herkese sağlık ve huzur diliyorum

yastığın içindeki kağıt

yanıldıysam düzeltin ama büyü olabileceğini sanmıyorum. büyü tariflerinde bu sureler ve ayetleri kullanılmıyo sanıyorum :cowboy:

yanıldıysam düzeltin ama büyü olabileceğini sanmıyorum. büyü tariflerinde bu sureler ve ayetleri kullanılmıyo sanıyorum :cowboy:

İslami Maji kolu vardır.(Havas İlmi) Ve o kolda yapılan büyülerde ayetler,sureler de kullanılır. '' .......... şey için ...... sureyi ya da duayı gece yatmadan..... kadar oku '' bu da bir büyüdür.

Havas ilminde dualar,sureler,zikirler kullanılarak büyü yapılır. :)

İslami Maji kolu vardır.(Havas İlmi) Ve o kolda yapılan büyülerde ayetler,sureler de kullanılır. '' .......... şey için ...... sureyi ya da duayı gece yatmadan..... kadar oku '' bu da bir büyüdür.

Havas ilminde dualar,sureler,zikirler kullanılarak büyü yapılır. :)
O zaman burdaki (havas ilmindeki) '' .......... şey için ...... sureyi ya da duayı gece yatmadan..... kadar oku '' gibi dualar Kur'an da yasaklanan büyülerle bir midir? yoksa biz sadece terim olarak mı büyü kelimesini kullanıyoruz.

O zaman burdaki (havas ilmindeki) '' .......... şey için ...... sureyi ya da duayı gece yatmadan..... kadar oku '' gibi dualar Kur'an da yasaklanan büyülerle bir midir? yoksa biz sadece terim olarak mı büyü kelimesini kullanıyoruz.

Evet o da gerçek bir büyüdür sadece terim olarak kullanılmıyor ve bildiğim kadarıyla Müslümanlık da her türlü büyü yasak. :)

Ek olarak şunu da ekleyeyim. Rızık bereket için ... duayı yatmadan önce okumak bir büyü değildir.Ama ..... duayı gece belirli bir saatte belirli bir sayıyla belirli bir amaç için okumak büyüdür. :)

Size bir konu göstersem burdakinin büyü olup olmadığı hakkında bir yardımda bulunabilirmisiniz acaba?Şimdiden teşekkürler.
http://www.gizlimabet.com/threads/11775-Beyin-ve-Ruhsal-Gücü-Arttırmak-İçin

Baktım tam bilemiyorum ama büyü olabilir çünkü belirli bir amaç için belirli sayıda okunuyor ve belirli gün kadar okunuyor.

Orada yazanı yapmayıp o duayı aklınıza her geldiğinde okursanız daha iyi olur bence. O zaman büyü olmamış oluyor ( eğer o uygulama büyüyse).

:)

Gerçekten teşekkür ederim ama çok arada kaldım dün okumaya başlamıştım.Ve hiç aklıma gelmedi sonuçta bir dua büyü olabileceği nerden aklıma gelebilirdi ki.Sizce ben şimdi büyük günah işlemiş mi oldum içim içimi yiyor lütfen yardımcı olun teşekkürler.

Gerçekten teşekkür ederim ama çok arada kaldım dün okumaya başlamıştım.Ve hiç aklıma gelmedi sonuçta bir dua büyü olabileceği nerden aklıma gelebilirdi ki.Sizce ben şimdi büyük günah işlemiş mi oldum içim içimi yiyor lütfen yardımcı olun teşekkürler.

Bilmiyordunuz o yüzden bir sorun olmamıştır. :) Bilmediğiniz bir şeyi yaptığınız diye suçlu olmazsınız. :)

Bakın ben de o uygulamanın tam olarak büyü olduğu konusunda emin değilim ama büyüye benziyor.(Çünkü belirli bir amaç için belirli sayıda,belirli günler okunuyor) Ama siz dediğim gibi yaparsanız bir sorun olmaz. :)

Sevgiyle Kalın. :)

Cok bilgi sahibi degilim ama belirli sayıda belirli zaman diliminde okunan hersey büyüye giriyorsa; namaz kılanlar da bildigim kadarıyla aynı duaları belirli sayıda okuyorlar. Bu da mı büyüye giriyor?

Cok bilgi sahibi degilim ama belirli sayıda belirli zaman diliminde okunan hersey büyüye giriyorsa; namaz kılanlar da bildigim kadarıyla aynı duaları belirli sayıda okuyorlar. Bu da mı büyüye giriyor?
Aynen benimde aklıma takıldı.Ayrıca bir çok hadiste var bu tür sayılı dua ve örnekler.Büyü şeytan işidir,istenilen şey şeytandan istenir.Burda ise Allah'ın ismini kullanarak Allah'tan istenir.kafam çok karıştı.:banghead:

Başkalarına (insan , hayvan vs ) zarar vermedikçe hiçbir yaptığınız günah değildir .

merhaba, panik bozukluk - obsesif kompulsif bozukluk- tedavisi gören,çeşitli nörolog psikolog psikiyatr, büyücü, hoca...lardan şifa aramış, en son gittiğimiz hocanın okumasıyla hayata biraz tutunmuş ama hala çok mutsuz, işleri aksi giden bir eşe sahibim.
üstadalara üç sorum olacak; ilki, son gittiğimiz hoca dış güçlere karşı kendinizi kaleyle koruyun dedi kalenin tarifi şu, fatiha suresi ilk dört ayet+ 7 ayetel kürsi+ fatiha suresinin geri kalan ayetleri.. bu tarif büyü müdür, dua mıdır? büyü ise ne oluyor, masumane koruyucu büyü mü, karşıdakine müdahale var mı. asıl merak ettiğim islama göre hak mı, yasak mı?
ikincisi,eşimin kalitesiz uyku problemine çözüm diye yastık kılıfının içinde saklanacak bir kağıt gönderildi bize, bu yazılanların hükmü nedir? işe yarar mı yoksa bu da bir kandırma mı?
üçüncü sorum ise,eşimdeki ne pozitif ilimlerin çözebildiği ne de başka boyutlarla görüşebilen insanlardan tam çare alamadığımız sıkıntının hastalık mı, büyü mü, nazar mı, kader mi, geçer mi geçmez mi olduğunu benim anlama şansım var mı? zira öyle çok yoruldu ki ne hocaya gitmeye ne de doktorunu değiştirmeye isteği ve gücü var.
herkese sağlık ve huzur diliyorum

yastığın içindeki kağıt

Cevap 1-Önerilen duaları iç rahatlığı ile okuyabilirsiniz,

Cevap 2-Yastıkaltı için verilen duayı bilmiyorum fakat böyle uygulamalar olduğunu biliyorum,kandırmaca olup olmadığını zaman içerisinde deneyip tecrübe ederek görebilirsiniz. Ancak bir de şöyle bir şey var tüm tedavi önerilerinde sizin önerilen tedaviye güvenmeniz de bir esastır, yani başarılı olabilmesi için. Siz şüpheli olduğunuzdan dolayı kandırmaca olmasa da işlevsiz kalma olasılığı var, ama bazen de içine alternatif alfabeyle makarna sosu tarifi yazılır ve işe yarar, demek istediğim bu biraz da psikolojik itimadın hangi evresinde olduğunuzla ilgili. Sn Yule ya da Sn urumhamatayıl sayfaya girerlerse yazıyı inceleyip size hakkında doyurucu bilgiler verebilirler, ben olayın sadece genel karakteristiği hakkında bilgi vermeye gayret ediyorum.

Cevap 3-Siz şunu yapabilirsiniz.Halihazırda deniyor olduklarınızla ilgili şüpheleri eşinize yansıtmadan onun tepkilerinde değişiklik olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz mesela. Ayrıca banyoda sirkeli suyu, deniz tuzunu tavsiye ediyoruz negatif enerjilere karşı. Ardından rahatlama hissedip hissetmediğini gözlemleyebilirsiniz. Bunlar örnektir. Ayrıca belki sosyalleşme, eşinizin ilgisini kendisinden öteye çekecek bir takım uğraşlar, el sanatları boyama, resim yapma ya da hatta doğayla iç içe olma, hatta yazı yazmak yahut toprakla uğraşmak özellikle -toprak negatifi alır her zaman- faydalı olabilir, yani bir şekilde onu kendisiyle fazla yalnız kalmaktan kurtarmaya gayret etmeniz ve ilgisini - dikkatini bir şekilde başka şeylere ya da insanlara vermesini (yardım organizasyonları mesela)sağlamanız ve beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz de faydalı olabilir. Çay ya da kahve yerine gül çayı deneyin mesela gün içinde, değişiklik olarak ve çeşitli uğraş ve hobiler geliştirmeyi deneyin.

Ayrıca dilerseniz bir süre de perşembe akşamları 23.00 de yaptığımız şifa çalışmalarına beraber katılmaya gayret edin,duyurusu düzenli olarak anasayfada yapılmaktadır
Geçmiş olsun

NOT: Üyelerimize,
FLOOD Yapmada ısrarlı olmayınız lütfen

Havas- Dualar-Büyü hangisi dua hangisi büyü tartışmaları geçmişte uzun uzun yapılmıstı, o yüzden bu konuda merak gidermek yahut sorulmamış soruları sormak isteyenler linkleri takip konu altlarından devam etsinler

http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-92.html

http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-24543.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri