"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuz,sirke gibi maddelerin Cinlere zararı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan furkan40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan40

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar bazı söylentilere göre tuz,sirke gibi maddeler cinlere zarar veriyorlarmış.Bu doğru mu doğru ise nasıl ?

Tuz ve sirke arındırır, su da, toprakta gezinmek de, bazı bitkilerin tütsüleri de. Burada şu yönden bakılmalı, bu madde şuna zarar veriyor olarak değil. Size dışarıdan gün içinde gelen negatif enerjileri, bahsi geçenleri uygulayarak daha da uzaklaştırabilirsiniz. Bunun içinde her türlü negatif enerjiler vardır. Ancak sadece tuz ve sirke ile zarar vermek olarak düşünseydik, bir çok musallata uğramış kişi, tek bu yöntemle kurtulabilirdi. Özetle, negatif gelebilecek enerjileri, azaltmakta, uzaklaştırmakta faydalıdır.

avatarınız çok ürkücü memories konuyla alakasız ama yazmadan duramadım tuzla ile ilgili işleme gelince bir havas yöntemi var halada mantığını çözemedim cin adı geçiyor işlemde ama büyü sihir bozmak için okuyunca çok ilginç geldi mezcelin bezcelin berhetiyesi zikiri 66 kez çekilip tuza okunuyor

Tam olarak bilgim yok lakin kapı eşiklerini sirke ve kaya tuzuyla silin derler musallat durumlarında. Belki yakıcı bir etkisi olabilir veya uzaklaştırıcı.

avatarınız çok ürkücü memories konuyla alakasız ama yazmadan duramadım tuzla ile ilgili işleme gelince bir havas yöntemi var halada mantığını çözemedim cin adı geçiyor işlemde ama büyü sihir bozmak için okuyunca çok ilginç geldi mezcelin bezcelin berhetiyesi zikiri 66 kez çekilip tuza okunuyor

Sadece negatif tesirli büyü veya sihir için değil, değişik amaçlı uygulamalarda da kullanılır.Bu tür uygulamalar yapılırken maddenin elemanter yapısı baz alınarak kullanılacak madde hakkında seçim yapılır.Bunun simya ilmini kapsayan bir konu olduğunuda belirtmek gerekir ayrıca.Tuz,sirke gibi yapı ve kullanım alanı olarak baskın ve kendi özelliği uygulandığı alan içindeki etkinlik ve yoğunluğu ele alabilme gücü sebebiyle uygulamalarda yer alır.Tuzun aks istikametinde yer alan şeker çeşitli aşk büyülerinde yapılan uygulamalarda yer alır.Şeker çekim temsil eden uygulamalarda iletken olarak yer alır.Tuz ise uzaklaştırıcı,rahatsız edici uygulamalarda yapısı gereği bu iletkenliği sağlar.Bu seçilen maddeler elemanter yapı olarak tesir edici ve enerji aktarışlarına yön verme materyali olarak yer alır uygulamalarda.İlk mesajımda belirttiğim gibi tuz veya sirke cinlere zarar vermez,bu maddelerle birlikte yapılan uygulamalar onlara rahatsızlık verici bir enerji oluşturur sadece.

Kimse sizin düşüncenizi değiştirmeye çalışmıyor neden bu gerginlik :) Kim nasıl istiyorsa öyle inanmakta özgürdür.

sn.sinçeyank gerginliğimin nedeni bir müzakere de kaybetmek istememem dir bilgim yettiğince o müzakereyi savunurum neyse konu amacından sapıcak iyi forumlar

Tamam arındırıcıdır ama benim bildiğim sirkeli suda sebze meyve arındırılır cinler periler değil ?

Tuz ve sirke negatif enerjiler arındırır.Varlıklara etkisi ise negatif etkili varlıkların sizden uzak durmasını sağlar.Bu yüzden çoğu kişi duş alırken kaya tuzu sürer vücuduna . :) Arındırmak ve yıkamak farklı anlamlar içerir . :)
Syn.Alin'in yazısını okusaydınız daha iyi anlardınız.Yazısında varlıkları arındırır demiyor sizi arındırır diyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri