"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

türkiye hakkındaki kehanet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peril

Kayıtlı Üye
Türkiye 2000'li yıllarda süper güç olacak. Ortalıkta dolaşan kehanetlere göre, 2040 yılında Türkiye dünyada kendisinden bahsettirecek. 2050 yılında da tek süper güç olarak kabul edilecek. Kehanete göre Türkiye'nin süper güç olma aşamasında diğer Türk devletlerininde Türkiye'ye tabi olması söz konusu olacak, Osmanlı ruhu tekrar yeşerecek ve önümüzdeki yıllarda eksikliklerini tamamlayan Türkiye Avrupa Birliği'ne girecek.

Daha açık bir kehanet ama bu kadar yazayım şimdi.

mehdi'ydi sanırım daha acık ve net bi kehanet ama uykum oldugu için ancak söle kısa bi özet cıkarttım umarım kusura bakmazsınız:D

notredamus da buna benzer bir kahenette bulunmutu.

dünya kardeşlik örgütü

mevlana kardeşliği örğütüde buna benzer yorumlar yaptı.

benim kehanetim: şunaki başkan dan sonra 7 çakraya ulaşan türkiyede süper gelişmeler olacak. 2010 da başlacak bir süreç olarak görüyorum

umarım öylediR ama 6. günün tamamındai yeni dünyayı sabırsızlıkla bekliyorum:D

ab ye girmesek de olur peril cim ama urum un kıyamet kopacak derken belirttiği şey benim anladığım kadarıyla bir uyanışın bir dönüşümün başlangıcı 2012

aynen öyle heduba kıyemetin açıklamsınıda yaptım ama perilin uykusu gelmesine rağmen hala burda sürtünce okuduğunu anlamaz tabiki

sen öyle san ! sadece kendini kandırıyorsun...sinir için eft yi dene bence.daha çok işe yaradığı söyleniyor ;)

neyse dagıtmayalım konuyu konu siqara degil :D türkiye kehanetleri xD size ii geceler ben yatıorum :D

Geri