"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tüm yurt binasını etkilediler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eliçya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eliçya

Kayıtlı Üye
Ben bir kaç yıl önce üniversite devlet yurdunda kalıyordum. Normalde her haftasonu evimize giderdik odada iyi anlaştığım iki arkadaşım Selen ve Elif diyelim klı isimler veriyorum(farklı isimler veriyorum) o haftasonu yurtta kaldılar. Ben pazartesi gelirken evden çıkmadan Selen arayıp biz eve geldik. Direk okula gitme bize uğra beraber gidelim dedi. Bende onlara gittim ikisi de Selen'lerde kalmışlar. Cumartesi gecesi ikisi de Akaşm üzeri vakti yatmışlar karabasan benzeri bir varlık tarafından rahatsız edilmişler çok korktukları için hemen eve gitmişler. Selen' lerin komşusu olayı duyunca bir daha böyle bir olay yaşanmaması için (buraya dikkat) bir şie suyu okuyup üflemiş odamızda bulunduralım diye. Ben geldiğimde veriyordu. Birde sabah ezanı okunduğu andan sonra kaçar saklanır onlar istese de sataşamaz siz kötü rüya görmüşsünüz onlar bir zarar veremez o vakitte falan gibi laflar etti bu doğrumu ...Yurda gidince öğrendik ki rahatsız edilen yalnız onlar değilmiş. Yurtta bir çok kişi bir şeyler görüp sesler duymuş o gece. Hatta güvenlik görevlileri bile korkmuşlar. Tüm bu olaylardan hemen öncede bir grup salak cin çağırma seansı düzenlemiş odalardan birinde... Bir kaç gece sonra bende yan odadan gelen feci bir çığlık sesi ile uyandım. Gidip baktım yan odadaki kız karabasan görmüş. Kapı önüne çıktık biraz konuştuk. Kız bir tuhaftı. Sanki çok komik bir olay yaşamış gibi kahkahalarla anlattı olayı. Yatağıma geri döndüğümde başımı yastığa koyduktan bir süre sonra sanki bir şey yastığımı bastırıyor gibi hissettim, yatağımın başına ellerini sürüyor gibi sesler duydum. Bir süre "Tamam sakin ol, çok korktun o yüzden sana öyle geliyor" diye telkin ettim bir süre kendimi ancak ben boşvermeye çalıştıkça sesler artmaya başladı. Selen'i uyandırdım o gece beraber yattık. Olaylar dahada büyümeden bitti 15-20 gün sonra Selen ve Elif herkesin çok uzman olduğunu söylediği bir falcıya gittiler. Falcı gerçekten hayatları ile ilgili birçok şeyi görmüş ve odamızda bulundurduğumuz okunan o suyu da görmüş ve onu atın demiş... Birileri çağırmış evet ama alakası olmayan insanları rahatsız etmeleri normal mi... Bir alakamız olmadığı halde böyle durumların içine düşmekten nasıl korunabiliriz bunu merak ediyorum...

sn Eliçya ilk önce falcılara inanmayın bir imama gidin veya bir ayeti muska olarak boynunuza asın ve öyle bir olay oursa Ben ALLAH'a iman ettim deyin 3 defa ve öyle varlıklar kafirlerdir. Çünkü cinlerin insanlarla konuşması yasaktır sadece kafir cinler yasaklara uymazlar. Siz ALLAH'tan başka hiçbir şeyden korkmayın ALLAH en büyüktür!!!

İstemeyek zarar verilse dahi intikam almak isteyen varlıklar .Biryeri sahiplendikleri zamanda ordaki insanları ordan göndermeye çalışırlar .
Falcı geçmiş hakkında doğru şeyler söyleyebilir ama gelecek hakkında birşey söylüyor inanmamanızı öneririm .
Şahıslar da bir musallat olayı varsa önce temizlenmesi gerek ardından koruyucu muska yapılmalı .
Şeytanilere karşı etkili :''La havle vela kuvvete vela kuvvete illa billahil aliyyil azim'' ''Nas ,felak ,Cin suresi , Ayetel kürsi ,

Konuşma yok. Öyle sanıyorum ki musallat olayı da yok. Ancak çok korkmanın iyi olmadığını bilsem de elimden gelen bir şey değil ödüm kopar böyle şeylerden. (çağırmaya kalkışan insanlarında cesaretine hayret ederim) O yüzden nasıl korunacağımı bilmek istedim. Yurttaki olay Bir çeşit uyarıydı sanırım. Daha sonra hiç bir tuhaflık yaşamadı kimse (en azından ben ve çevremdekiler) Bilgi için teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri