"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tüm yaratılmışların tesbihine eş değer salavat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu mubarek salavatı şerifenin adı Cevheretül Kemal dir. Bu salavatı şerife Şeyhim Ahmet Ticani Hazretleri ne bizzat Peygamberimiz Efendimiz tarafından verilmiş ve adına da Cevheretül Kemal Demiştir.

Cevheretül Kemal'in 1 defa okunması bütün alemlerin zikirlerinin 3 katından fazla sevabı vardır.

Bu salavatı şerife okunduğu zaman peygamber efendimiz, Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman ve Hz. Ali efendilerimiz orada bulunurlar. Bu mubarek salavatı şerife kesinlikle abdestsiz okunmaz. Beden ve mekan temizliğine gayet itina gösterilmeli ayakta dururken, yürürken yada her hangi bir işle meşgul olurken okunmamalı, dil okurken kalp Efendimiz (SAV) i düşünmeli dir. Yatarken okunduğu zaman odan ve yatağın tertemiz olmalı yatağın içinde oturarak ve yine abdestli bir şekilde okunmalıdır. Sayılamayacak kadar faziletleri vardır.

JPEG resmi (.jpg) olarak var elimde ama nasıl yerleştireceğimi bilmiyorum bir kere denedim olmadı

Tabi herşeyi ihlasla yapmak gerekir.Bütün salavatlar güzeldir.Hz.Muhammed'e sorulan size nasıl salavat getirelim sorusuna salli ve barik ile cevabını vermiştir.İçimizde geldiği gibi okumak en güzeli bence.Kalıp olarak bakmamak gerekir diye düşünüyorum.Dualarda da herşeyi ihlasla,inanarak,bilinç(aklımız başka yerde olmadan)ve kabul olacağına inanarak ve devamlı yapmak gerekir.Bazı yerlerde yazıyor.Şunu okuyan her muradına nail olur bunu okuyan her muradına nail olur diye.Hayırlı olarak Allah'tan istenen tabi hepsi güzeldir ama içimizden geldiği gibi okumak daha güzeldir

Geri