nix
Kayıtlı Üye
son 3 senedir zorlayıcı şeyler yaşıyorum yaşımda küçük bazen yüküm omuzlarıma ağır geliyo bu gibi durumlarda da insan kendini rahatlatan ümitleneceği şeye yönelmek ister ya benim inanç sistemimde çok karıştı kendi yönümü bulmaya çalışırken bi ara spiritüel satanizmde bulduğumu sandım inisiye bile olmuştum zaman geçtikçe asıl yönümün o olmadığını fark edip evrene pozitif enerjiye astrolojiye merak saldım sonra iyice zora düştüğümde islamiyete döndüm esmalar çektim bol dualar okudum tövbe ettim arkadaşlar ama kafam çok karışık yani burayı adam akıllı kullanmayı yeni öğrendim okudukça ufkumda genişliyor öğrendiğim işe yarar ufak majileri enerji çalışmalarını denemek istiyorum ama islamsal açıdan baya ters düşüyor yani bünyemde tüm inanç sistemleri birbirine girmiş bulunmakta karışıklığımı şöyle özetleyeyim
fal bakıyorum astrolojiye ilgim var pozitif şeyler için çizilen skriptleri uygulamayı denemeyi seviyorum runeler glifler vs ilgimi çekiyor bi yandan islami şartlara uygun mu desem bilemedim o yönde dua etmeyi zikir çekmeyide seviyorum sonra dua ederken utanıyorum iki yüzlülük yaptığımı düşünüyorum anlayacağınız her telden bir şeyler var yolun çok daha başındayım bunun bilincindeyim belki ruhumun yön arayışı beni bu kadar karmaşık bi sistemin içine çekiyodur yaşayıp ona göre bi yol çizmemi sağlayacaktır
böyle bi süreçten geçen kişiye tavsiyeleriniz ne olur?
not: buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim biraz uzattım
fal bakıyorum astrolojiye ilgim var pozitif şeyler için çizilen skriptleri uygulamayı denemeyi seviyorum runeler glifler vs ilgimi çekiyor bi yandan islami şartlara uygun mu desem bilemedim o yönde dua etmeyi zikir çekmeyide seviyorum sonra dua ederken utanıyorum iki yüzlülük yaptığımı düşünüyorum anlayacağınız her telden bir şeyler var yolun çok daha başındayım bunun bilincindeyim belki ruhumun yön arayışı beni bu kadar karmaşık bi sistemin içine çekiyodur yaşayıp ona göre bi yol çizmemi sağlayacaktır
not: buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim biraz uzattım