Tüm aile uyku felci geçirirmi

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Ben uzun süredir ara ara uyku felci dediğimiz durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani bi kaç kere annem de duydu hatta bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da gençliğindenn beri aynısını yaşadığını neyse bu sabah yine geçirdim anneme söyledim o da gece banada oldu dedi neden oluyor olabilir sizce bi kaç kere babam da bağırdı uyku sırasında duydum ben hatta annem yanında uyumasina rağmen duymuyor uykusuda çok derin bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bişey mi son iki yıldır hep tartışmalar huzursuzluk vade olunca hocalara baktırdılar benim için ben daha çok korkuyorum ters yere basmış demişler hep muska verdiler taktım faydası yok üzerlik adaçayı tütsüsü yaktık evde okunmuş su içtik zemzem suyu bile içtik annem korkarlar diye hani doğaüstü bi sebepten oluyorsa bıçak bile koydu yatağımın altına yok sadece bu durum ara ara tekrarlıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim ne düşünür eder bilmem ama muska falan hikaye. Bir önceki yazınız bu kadar detaylı değildi ben durumu daha psikolojik olarak ele almıştım. Anneniz gençliğinden beri böyle şeyler yaşıyorsa durum soyunuzla alakalı da olabilir, evebeynlerinize yapılmış bir işlem de olabilir, oturduğunuz evden kaynaklı da olabilir. Bu işler muskayla çözülecek şeyler değil. Ortada bir işlem varsa büyü gibi bunun işin ehli tarafından çözülmesi ya da tersine işlem yapılması gerekebilir. Ya da oturduğunuz evin ruhani sakinleri sizden mutlu olmayadabilirler. Siz hem manevi hem de psikolojik olarak korunmak için her gece ılık bir bardak suya 7 kez ayet'el kürsi 3 felak okuyun ve korunma amaçlı niyet ederek içip yatın. Mümkünse anne ve babanız da böyle yapsın. Bir de korkmamak gerek. Korktukça daha da üstünüze gelirler. İşini iyi yapan birini bulup evinize bir baktırın.

Geri