AJA
Elit Üye
Evet anladığım kadarıyla şu an aynı lisanı konuşmuyoruz ve ne söylesek anlaşamayacağızO yüzden daha fazla yorum yapmayacağım...
Sevgiler
Evet öyle lisanımız farklı.
Doğrunun yolu BİR dir

Evet anladığım kadarıyla şu an aynı lisanı konuşmuyoruz ve ne söylesek anlaşamayacağızO yüzden daha fazla yorum yapmayacağım...
Sevgiler
arkadas lar konu saptı gelecegi gördügümü söylemiyorum gizli olan bazı seyler gözümün önüne geliyor resim gibi yada karsımdaki insanın hamile oldugu biranda içimden geciyor ve bunun gibi seyler iste.. yani gelecek degil o anki biinmeyen birsey gibi
Yani gördükleriniz şu anki gerçeklikle uyumluysa ne ala. Mesela karşınızdaki kişi hamile olarak gözünüzün önüne geliyorsa ve mesela o anda bu kişi gerçekten hamileyse ve henüz kimseye açıklamamışsa bu da psişik yetenektir.
Aferin sana JUNGFRAU keşke o zaman siteye üye olsaydım 1 yıl uğraşmazdım. Sen hemencecik engin deneyimlerinle söylerdin ne olduğunu. Ben de boşu boşuna akıl sağlığım için endişelenmezdim. Tühhhhh! Neyse bundan sonrakilere sakla artıkTabi bu deneyimleri her gün herkes yaşıyor zaten değil mi? Mesela hergün herkes senin gibi bir varlıkla konuşuyor hergün herkes gece yatağında birden bir varlık buluyor hergün herkes sesler duyuyor. Çok ilginçtir ki şizofrenlerin bir kısmının da musallatı veya büyü yapanı vardır. Sesler duyarlar bazen emir veren sesler başkalarının görmediği şeyler görürler. Ben de aptal mıyım neyim yahu tüm bunları bilerek hemen karar verememişim şizofren olmadığıma izlemişim bakmışım okumuşum zikir çekmişim psikiyatra psikologa gitmişim havas hocalarına gitmişim test etmek için 3 kişiye ayrı ayrı gitmişim musallatları aldırmışım iyileşince 1 yılda ancak emin olmuşum şizofreni başlangıcı olmadığıma .
Gecen İki Gün Önce Anlattıgım Olaydan SONRA..
Bir Olay Daha Oldu Korkmuyorum Ama Psikolojimi Bozmaya Basladı Bu Olaylar .
Anlayan Biri Yol Gösterirse Sevinirim Ne Yapmam Lazım Aileme Bassedemiyorum
Kafayı Yedigimi Düşünürler Dİye Etrafıma Acamıyorum Deli Derler Dİye..
Karmasada Kaldım..
Odamda Birseylerin Oldugu Zamanı Hissediyorum Ve Yanımda Durduklarını Biliyorum Suan Yanımda Olduklarını Bildigim Gibi..
Bunlardan Nedense Bir Korkum Yok Ama SON OLAY ..
KORKMAMA DEgil Bu Olayı Nasıl Çözmem Gerektigine Ne Yapmam Gerektiigine Bilgi Sahibi Olan Biri Anlatırsa Allah Razı Olsun ..
Benim Tek Anladıgım Biri Birsekilde Benle İrtibat Kurmak İstiyor Ama Ben İzin Vermiyorum Neden Oldgunu Niçin Oldugunu Bilmiyorum Rüyalarımda Gördügüm Bir Mezarlık Var Hep Aynı Mezarı Gördüm ..
Ve O Mezarı Yenilemisler ..O MEZARIN Yerini Biliyorum Hep Gördügüm Biryer Ama Rüyada..
Neyse Rüyayı Geçelim Olayı Anlatayım Bunun Gibi Rüya Dısında Yasadıgım Tuhaf seylerde Var..
Yatakta yatarken bir anda yanımda sırt üstü yatmıs bir sekilde ben senin abinim ... korkma yardım edecegim sana dedi..
sıkıntılarım var lakin bu seyler daha cok sıkıntı yaratıyor kafamı toplaya mıyorum ..
dün yazdıgım konuda tek bir cevap yazılmıs allah rızası için yasadıgım seyler normal degil hayatım alt üst bir sekilde bu seylerde olmaya basladıgından beri kafamı toparlayamıyorum is güc insanlarla dialoglar hersey bitti bende
gözlerim acıkken bir anda gözümün önünde berilen görüntüler ..
tanımadıgım insanlar ve bazen biliyorum sacma dersiniz ama bunları ben yasıyorum ve eger butür seyler varsa ..
ne yapmam lazım eger bu yasadıklarım psikolojikse tedavi görmem lazım.. yardımcı olursanız sevinirim..
Rabbi enniy messeniyyeş şeytanu binusbin ve azaba, rabbi euzu bike min hemezatiş şeyatıyni, ve euzu bike Rabbi en yahdurun, ve hifzan min külli şeytanin marid..
Arkadaşlar, bu duayı yüz kere okursanız, hiç bir cin türü (bazı kimselerin demon dedikleri dahi) size yaklaşamaz.. eğer 300 e varırsanız, zaten cin türü yanmaya başlar(beyninizden yaydığının yakıcı dalgalar, onların yapısana fevkelade zarar verir).. 1000 kere okuyan zaten bu türlerin ölümüne sebep olur.. lakin kaçmak zorunda kalırlar.. okuyunuz, hocaya, vs gitmeye gerek yoktur..
hatta zikir çekmeden evvel,bu duayı okuyunuz ki; sizi saptırmak isteyenler saptıramasınlar.
bir diğer tavsiyem;la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyül aziym.. bunu en az 100, yapabilirseniz 1000 kere okuyun...