Belirli bir yaşa gelmemiş çocukların özel yeteneklerını kesfetmelerının ımkanı olmadıgını dusunuyorum. Onu da gectım elinden ateş çıkarmak gibi şeylerin olup olmadıgını bıle tartısmayıp bır cocugun bunları yapabılecek guce sahip olmadıgını dusunmekteyım. Ayrıca çocuklardan nefret ederim.
Bir zamanlar siz de çocuktunuz.. Nefret söylemi sizce de biraz fazla değil mi ? Nefret edilecek onca şey varken neden en masum olduğumuz halimiz ?
Ben kımsenın masum olduguna ınanmıyorum. İnsanların içindeki pislik daha çocukken uyanır ve farkettikten sonrada devamı gelir. Nefret edilecek onca şeyden de nefret edıyorumdur zaten kendime güveniyorum bu konuda.
Belkı oyle acımasız cocuklar gormedınız ama buyutecle karıncaları yakan, boceklerı orumcek aglarına atan, sıneklerın kafasını koparan cocuklar gormussunuzdur. Şİddet bizim dogamızda var ne kadar bılıncsızce yapıyor olsalar bıle.. O zaman bızlerden ogrenıyorlar madem uremeyelım olsun bıtsın. Bana şahsen bu fıkır ırkımızın bıtmesı acısından cok guzel gelıyor. Kendımızı degıstıremeyecegımız ıcın peşimizden gelen bır neslıde katletmeye gerek yok. Tabı bunlar sızın demenıze gore olusturdugum cumleler. Bana gore ınsanların soyunun kuruması lazım.
Onun yerine iyi şeyler yapmayı ve bunu onlara öğretmeyi denersek dünya daha da güzel bir hâle gelecektir. Tabi size de hak veriyorum insanlık öyle bir hâl aldı ki bence herşey baştan başlamalı ve şeytanı Kabil'den uzak tutmalı..
Dediğim gibi ben insanların değişeceğini düşünmüyorum. :cowboy:
Bende orumcek ağına karınca atardim ama sonra pişman olur kurtarirdim buyudum aksine kotu bir insan olmadim ayrıca küçükken hep tacize ugradim ve bende yetişkinlerden nefret ederdim çocukluk kotu olsa da yine de güzeldir ve çocukça davranışlar sergilersin bu merak ve henüz cehalet döneminde olduğun içindir sonucunun ne olacağını bilemedigin herşeyi denersin dustugun duvara tekrar çıkarsın çocuklar asla kin duygusu bilmezler çocuklar yetişkinlerin bir yansımasıdirBelkı oyle acımasız cocuklar gormedınız ama buyutecle karıncaları yakan, boceklerı orumcek aglarına atan, sıneklerın kafasını koparan cocuklar gormussunuzdur. Şİddet bizim dogamızda var ne kadar bılıncsızce yapıyor olsalar bıle.. O zaman bızlerden ogrenıyorlar madem uremeyelım olsun bıtsın. Bana şahsen bu fıkır ırkımızın bıtmesı acısından cok guzel gelıyor. Kendımızı degıstıremeyecegımız ıcın peşimizden gelen bır neslıde katletmeye gerek yok. Tabı bunlar sızın demenıze gore olusturdugum cumleler. Bana gore ınsanların soyunun kuruması lazım.
Ne zaman ki bir bebeğin olur, ne zaman ki kendinden bile gizlediğin maskelerini atıp o bebeğin gözlerine öyle bakarsın; Sana temin ediyorum ki önce gördüğün şeyin sonsuzluğu ve gücü karşısında dilin tutulur, mucizeler görmüşsen de o anın yanında anlamsız kalır, sonra sana gözlerin arkasından bağ kurana ve kendi Dünya ile kaplanmışlığına bakarsın, şaşarsın.. ne utanırsın, ne üzülürsün ne de kızarsın o kadar şaşkınsındır ki.. İşte o an, içini tarif edemediğin bir mutluluk kaplar, her yer ışık olsa da, hep aradığın o gerçek ışığı görmüşsündür. Bir de o ışığın sana hatırlattığı, şimdi sorup durduğun cevabını bulamadığın için de yeri gelip insan neslini yok edecek kadar sinirlendiğin, o cevabı hatırlayıverirsin. Baba veya Anne olmana da gerek yok bunun için. Onlar her saniye Dünya'ya rahmet olarak yağıyorlar, birer hatırlatıcı, birer rehber, birer ışık olarak.. Cevap orada.Belkı oyle acımasız cocuklar gormedınız ama buyutecle karıncaları yakan, boceklerı orumcek aglarına atan, sıneklerın kafasını koparan cocuklar gormussunuzdur. Şİddet bizim dogamızda var ne kadar bılıncsızce yapıyor olsalar bıle.. O zaman bızlerden ogrenıyorlar madem uremeyelım olsun bıtsın. Bana şahsen bu fıkır ırkımızın bıtmesı acısından cok guzel gelıyor. Kendımızı degıstıremeyecegımız ıcın peşimizden gelen bır neslıde katletmeye gerek yok. Tabı bunlar sızın demenıze gore olusturdugum cumleler. Bana gore ınsanların soyunun kuruması lazım.
Gizlimabet'in görümeyen kurallari arasinda bas ceken kural sudur; Korkulugun cocuk ve insan nefretini tartismiyoruz sorgulamiyoruz)
Belirli bir yaşa gelmemiş çocukların özel yeteneklerını kesfetmelerının ımkanı olmadıgını dusunuyorum. Onu da gectım elinden ateş çıkarmak gibi şeylerin olup olmadıgını bıle tartısmayıp bır cocugun bunları yapabılecek guce sahip olmadıgını dusunmekteyım. Ayrıca çocuklardan nefret ederim.