Lilitschild
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba Googleladım ama bulamadım Tuğçe ısınsu hiçlikten gelen güç kitap kapağındaki tılsım nedır?bılen varsa acıklayabılır mı?
Kendisi güç tılsımı olduğunu söylemişti hatta youtube kanalında da paylaştı yakın zamanda, isterseniz oradan da dinleyebilirsiniz. Kitaptaki tılsımlar ve kullanımlarını anlattığı bir videosu var kanalında.Arkadaşlar merhaba Googleladım ama bulamadım Tuğçe ısınsu hiçlikten gelen güç kitap kapağındaki tılsım nedır?bılen varsa acıklayabılır mı?
Peki sizce tilsimlarla şeytanın arasında bir bag kurulabilirmi al gülüm ver gülüm misali ?Hayır hatemi ile işlenmiş güç tılsımı. Büyük güç elde etmek için kullanılır.
Tabi bu şekilde değil. Yazar bu konulara olan merakı biliyor doğal olarak da kitap yazmak istemiş.
Lakin havvas geleneğinden gelmeyen ve bir kaç kitaptan çalıntı yaparak tılsım oluşturabileceğini düşünen her cahilin durumuna düşmüş kendisi de. Kitabında bir kaç tılsımı inceledim. Lakin hazır ve basma kalıp olan yani bizlerin öncelikle çalışmak el alıştırmak ve öğrenmek için kullandığımız çizimleri alkış bir kaç kuantum düşünce tekniği ( ki bana Kuantum fiziğini alıp eğitip büyük bir pazar yaratılmış bir konu) bir kaç islam bileğisi ve bolca Umut tacirliği ile sunulmuş bir kitap.
Havvası öğrenmek çok zaman ister. 20 senedir havvas çalışıyorum ve öğretiyorum ben kendim Havas üzerine bir kitap çıkarabilecek cesareti kendim de göremedim. Yazmış olduğum iki kitap var bu konu da lakin eğitim verdiğim kişilere başlangıç olması açısından veriyorum. Bu tılsım bu işe yarar diye Havas öğretmeyiz. Nasıl tılsım yapılır onu öğretiriz. Daha sonra o tılsım nasıl kullanılır diye öğretiriz ki sadece Havas içinde harflerin sırrını sıkıştırılmış bir eğitimle 8 ay da anca öğretebilirim.
Havvas bilmek yetmez bir de havvas gibi yaşamak lazım. Yazar da havvas a göre yaşamıyor. Ben de Havas eğitimi aldım ve hala öğrenmeye devam ediyorum lakin kendime havvas demiyorum.
Havvas ile alakası olmayan bir kişinin çalıntı bilgilerle yapacağı iş bu kadar olur zaten.
En acısı ise kitabının Tılsımlı olduğunu idea ediyor. Bir kitap okunduktan sonra başkasına hediye edilemez ve başkası tarafından okunamaz. Bir kere alan kendine alır, arkadaşı eşi vs okumak isterse bir tane daha alması gerekir. Satış politikası bile o kadar çirkin ki.
Uzattım biraz konuyu lakin eğer bir tılsım olsaydı kapağındaki resim güç için olabilirdi. Tabi onlarca eksiği ile sadece bir çizim.
Peki sizce tilsimlarla şeytanın arasında bir bag kurulabilirmi al gülüm ver gülüm misali ?