Toprak bohça büyüsü

Kupa123

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Geçen hafta evi temizlerken evin girişinde erişilmeyecek yükseklikte vestiyerin üstüne bırakılmış beyaz bir yazma parçasında dikenli taşlı bir avuç toprak konulup iki düğüm atılmış olarak buldum. En son 3 ay önce orayı temizlediğimde yoktu zaten yazma sararmamıştı yeni yapılmış gibi görünüyor. Üstelik yeni doğum yaptım evime çok az kişi geldi. Sonrasında lohusa psikolojisi diye düşündüm ama eşimle çok gergin günler de geçirdik.
1. Sorum bu büyü ne amaçla yapılır ve etkili midir?
2. Sorum yapan kişinin kim olduğunu öğrenebileceğim bir yöntem var mı?
3. Sorum suya atmayı planlıyorduk bir gün balkonda beklettik eşim yanlışlıkla çöpe atmış. Bu durumda başka temizlik önerisi ya da yapılması gereken bir şey var mı?
Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Not: Pek inançlı biri değilim.

Merhaba,
Geçen hafta evi temizlerken evin girişinde erişilmeyecek yükseklikte vestiyerin üstüne bırakılmış beyaz bir yazma parçasında dikenli taşlı bir avuç toprak konulup iki düğüm atılmış olarak buldum. En son 3 ay önce orayı temizlediğimde yoktu zaten yazma sararmamıştı yeni yapılmış gibi görünüyor. Üstelik yeni doğum yaptım evime çok az kişi geldi. Sonrasında lohusa psikolojisi diye düşündüm ama eşimle çok gergin günler de geçirdik.
3. Sorum suya atmayı planlıyorduk bir gün balkonda beklettik eşim yanlışlıkla çöpe atmış. Bu durumda başka temizlik önerisi ya da yapılması gereken bir şey var mı?
Not: Pek inançlı biri değili

Merhaba,
Not: Pek inançlı biri değilim.
Eğer inanmıyorsanız pek birşey yapmanıza gerek yok ama eğer içinizde kuşku varsa evinde sirkeli su veya tuzlu su ile temizlik yapabilirsin ya da dua okuyabilir tütsü buhar yakabilirsin ama özünde senin kararın bu işler basite alınamaz bilgilerimi paylaşmaya çalıştım olabildiğince

Site sahibi Uruma bir danışın derim. İnanıp inanmamanız bir şeyi değiştirmez, cinler inanca bakmaz yapılan büyüye bakar eğer gerçekten tutmuş bir büyü ise yapılan .

Nasıl danışabilirim?
Eğer inanmıyorsanız pek birşey yapmanıza gerek yok ama eğer içinizde kuşku varsa evinde sirkeli su veya tuzlu su ile temizlik yapabilirsin ya da dua okuyabilir tütsü buhar yakabilirsin ama özünde senin kararın bu işler basite alınamaz bilgilerimi paylaşmaya çalıştım olabildiğince
Basite almıyorum sürekli aklımda, büyü etkisi devam ediyor mu nasıl anlayabilirim daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum

Sahte büyü dediğimiz şey olabilir. Anadolu’da çok yaygındır. İyi amaçla yapılmadığı sürece kimse o Büyünün bulunmasını istemez. O yüzden öyle bir yere koymaz. Tarzı ve koyulan yer bana sahte büyü imajı verdi. Çoğu zaman korku ve şüphe yaratmak için bırakılır; yani psikolojik etki asıl “etki”dir.

Durugörünüz yok ise kimin yaptığını bulamazsınız. Sahte büyü ise enerjisi olmadığı için yine kimin yaptığı bulunamaz.

Gerçek büyü ise bile etkisi çok kısa sürer bu tarz çalışmaların.

Ne için olduğunu anlayamayız zira toprak nerden alındığına göre amaç değişir.

Sahte büyü dediğimiz şey olabilir. Anadolu’da çok yaygındır. İyi amaçla yapılmadığı sürece kimse o Büyünün bulunmasını istemez. O yüzden öyle bir yere koymaz. Tarzı ve koyulan yer bana sahte büyü imajı verdi. Çoğu zaman korku ve şüphe yaratmak için bırakılır; yani psikolojik etki asıl “etki”dir.

Durugörünüz yok ise kimin yaptığını bulamazsınız. Sahte büyü ise enerjisi olmadığı için yine kimin yaptığı bulunamaz.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Bulunması gerçekten kolay olmayan bir noktadaydı çünkü merdivenin son basamağına çıkarak erişilebiliyor benim temizlik takıntım olmasa tavan arası gibi bir yerde muhtemelen fırlatılarak yerleştirilmişti ve bulunması beklenmiyordur. Ama dediğiniz gibi umarım sahte büyüdür ve etkisi yoktur. Bu arada bulunduğum yer güneydoğuda aktif olarak çok büyü meselelerinin yapıldığı bir konumda yaşıyorum.

Kesinlikle

Urum daha bilgili bu konulardayanlış bilgi vermek istemem
IMG_1746.webp

Toprak bu şekilde görünüyordu.

toprak büyükeri çok çeşitli,
Bereket için
Hamile kalmak için
Şifa için para için
Bir şey satmak için
Güç için
Ölüm için
Hastalık için
Soğutma için vb
Nerden alındığına bağlı. Ona göre işlem yapılır.

Örneğin hastane bahçesinden alıp şifa için
Türbeden alıp kısmet için
Kuyudan alıp soğutmak için gibi işlem yapılıyor.

Toprağa bakarak anlayamam.
Bulacağınız yere kondu ise korku vermek şüphe duymanız ve psikolojik olarak etkilenmeniz için yapılmıştır.

Çöpe atmanız ya da atmamanız da bir şey değiştirmez. Tesir o maddede ise ( toprak) bulunduğu yerden uzaklaştırmak yeterlidir.

Bu madde ile zamana ya da kişiye bağlanmış büyü yapılmış ise bozmak için bozma büyüsü yapmak lazım. Sitede araştırın bulursunuz. Basittir ( bu seçenek için basit bir büyü)

Bu maddeye varlık bağlanmış ise varlık uzaklaştırma yapılması Lazım. ( sanmıyorum varlık kullanılan çalışmalar mühürlenir saklanır)

Ada çağı alın evi tütsüleyin.
Yapılmış kötü amaçlı bir büyü var ise onun temizlenmesini isteyin Türkçe olarak. Bence yeterli olur

toprak büyükeri çok çeşitli,
Bereket için
Hamile kalmak için
Şifa için para için
Bir şey satmak için
Güç için
Ölüm için
Hastalık için
Soğutma için vb
Nerden alındığına bağlı. Ona göre işlem yapılır.

Örneğin hastane bahçesinden alıp şifa için
Türbeden alıp kısmet için
Kuyudan alıp soğutmak için gibi işlem yapılıyor.

Toprağa bakarak anlayamam.
Bulacağınız yere kondu ise korku vermek şüphe duymanız ve psikolojik olarak etkilenmeniz için yapılmıştır.

Çöpe atmanız ya da atmamanız da bir şey değiştirmez. Tesir o maddede ise ( toprak) bulunduğu yerden uzaklaştırmak yeterlidir.

Bu madde ile zamana ya da kişiye bağlanmış büyü yapılmış ise bozmak için bozma büyüsü yapmak lazım. Sitede araştırın bulursunuz. Basittir ( bu seçenek için basit bir büyü)

Bu maddeye varlık bağlanmış ise varlık uzaklaştırma yapılması Lazım. ( sanmıyorum varlık kullanılan çalışmalar mühürlenir saklanır)

Ada çağı alın evi tütsüleyin.
Yapılmış kötü amaçlı bir büyü var ise onun temizlenmesini isteyin Türkçe olarak. Bence yeterli olur
Bozma büyüsünü sitede bulamadım ama zaman ayırıp uzun uzun açıkladığınız için teşekkür ederim.

Geri