"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Titreşen Cisimler Görüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shadows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shadows

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda özellikle geceleri gökyüzüne baktığımda yıldızların çok hızlı bir şekilde titreştiklerini ve zikzaklar şeklinde hareket ettiklerini görüyorum. Üstelik çok fazla odaklanmadığım halde oluyor. Yani 2-3 saniye bakıyorum böyle olmaya başlıyor. Sadece yıldızlar da değil odamdaki sandalye aşağı yukarı titreşiyor, perde de aynı şekilde. Bunların nedeni sizce nedir? Şimdiden teşekkürler.

Etrafınıza çok fazla gözünüzü kırpmadan bakmaya çalışırsanız bu şekilde bir sonuçla karşılaşmanız mümkün.

Göz yorgunluğu,göz tembelliği gibi basitbir sorunda olabilir,gözlerine giden sinir ve kandamarları ile alakalı ciddi bir sıkıntıda olabilir,göz doktarına gitmeni öneriyorum

Genellikle uykusuz kalındığında bu tür durumlar ile karşılaşılıyor. Bunun yanı sıra gözünüzde oluşmuş sağlık sorunları yer alabilir. Sürekli aynı şekilde görme bozuklukları yaşıyorsanız çok geçmeden aile hekimine gitmenizi öneririm, şifa ve sevgiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri