"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tırnak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lillium_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lillium_

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biraz konuların dışında olacak ama affola. Ben kendimi bildim bileli tırnak yerim acı oje takma Tırnak Vs. Ne varsa denedim. Yemek istemiyorum ama bir süre sonra farketmiyorum bile önerilerinize ihtiyacım var telkin vs. bişey yapılabilir mi yada ne yapabilirim?

Tırnaklarına acı değil de iğreneceğin koku sürmelisin. Hiç beğenmediğin hatta mideni bulandıran bir şey olmalı. Mesela sarımsak kokusunu sevmiyorsan bu senin için 2 yönden avantajlı.Hem tırnaklarınu yediğin için güçsüzleştiğinden dolayı onları sertleştirip kendine getirir hem de yemeni engeller. Sevgiler

Bence birşey sürme ama yemek yerine tırnaklarını sürekli dişlerinin arasına sokmaya çalış.Bu tırnak yemekten daha keyifli.
Birde parmağına ağzına götürdüğünde tırnağını yemek yerine hemen aklına gelip yine ağzında uğraşabileceğin bir yüzük yada obje tak.Zamanla bilinçaltınız kabullenecektir.Ben arkadaşıma bu yöntemle bıraktırdım.Daha olmadı hep hatırlattım sizde ailenize söyleyebilirsiniz hatırlatmaları için.

Benim dişimle ilgili problem çıktığında tırnaklarımla işimde bitti, aman dişinle yada ağzınla ilgili bi sorun çıkmasın ama, bu tırnak yeme işinde asıl olay ağzımız, çiğdem yiyerek, sakız çiğneyerekte kendini meşgul edebilirsin. Küçük yaslarda olsa bi derece ama yetişkin insanlar için sorun olur bu tırnak yeme. Sorunu kendini iradenle halledebilirsin umarım,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri