"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tırnak Yemek

Manikür yaptırın.Tırnaklarınız bozulmasın diye yemezsiniz ben öyle yapıyorum:)

Seçilmiş insan değilmişim meğersem :) Tırnak yemek için gönderildim filan sanıyodum :) Bant yapıştırmak işe yarıyo gerçekten ama evde yapın dışarda daha çok dikkat çeker elleriniz. Ben bir iki gündür yemiyorum, uzadımı? Hayır uzamadı sadece yemiyorum o kadar kendine gelemedi ellerim. Bide el kuruyunca daha çok raharsız ediyo, sağa sola takılıyo sonrada ağzıma gidiyo tırnaklarım işte. Sık sık nemlendirici sürmek iyi geliyo. Ama bu şimdilik bi çözüm gibi geliyo biraz uzayınca yine mafedicekmişim gibi geliyo hevesimde gidiyo işte.

Eldiven ile uzak durun, bu havadami diyeceksiniz ama cok güzel eldivenler var, ayrica yasiniz kücük kiyafet seciminiz spordur, bence cok hos seyler ile olayi cözebilirsiniz.. Basarilar.

Birsey daha söyleyeyim, moralinizi bozmak istemiyorum, ama yemeye devam ederseniz tirnakyataklarinz ufaltirsiniz, tirnaklariniz büyüsede havada kalir ete yapisik olmaz...

Eldiven ile uzak durun, bu havadami diyeceksiniz ama cok güzel eldivenler var, ayrica yasiniz kücük kiyafet seciminiz spordur, bence cok hos seyler ile olayi cözebilirsiniz.. Basarilar.

Birsey daha söyleyeyim, moralinizi bozma istemiyorum, ama yemeye devam ederseniz tirnakyataklarinz ufaltirsiniz, tirnaklariniz büyüsede havada kalir ete yapisik olmaz...

Bide şöyle bakmak lazım sanki. Tırnak yemeyi hissetiğinde başka bişey yapmak o enerjiyi başka şekilde atmak. Ders sırasındaysa kalemle oynamak, tv seyrediliyorsa bişeyler yemek, otobüsteyse elinde küçük bi nesneyle (Kağıt kitap defter tesbih vs) oynamak gibi. Bu da bir çare belki. Forumda psikolog bi arkadaşımız varsa önerisi çok farklı olabilir. Dertten büyük dert var lafını çek severim. Bu küçük fakat sizler için eminim çok büyük ve şifası olan bu dertten hayırlısıyla şifaya inşALLAH kavuşmanız dileklerimle...

Dogru demissiniz sayin joys,
Benim arkadasim yemekden ziyade yolardi tirnak yataklarini avuc iclerini..
Mac izlerken vsa, ona bir stres yuzugu hediye etim, yuzuk icinde halka var oynuyor yerinde, bayagi iyi sonuc almistik...

Bendede bir ara vardı. Kendi irademle o tırnak yeme olayını hallettim.

Tam elim ağızıma gidecekken kendimi tutuyordum. zorluyordum kendimi yememek için ve zamanla başarıya ulaştım.

iradene bağlı bırakmak çok kolay.
bir daha yapmayacağım diyip söz vericeksiniz ve bırakacaksınız.
ben denedim oluyor :D
bir sigara , bir içki , parmak çıtlatmak , yada ayağını sallamak , dişlerini gıcırdatmak gibi bişi bu.

birde şuda vardır ; tırnağın yamuk oluyor , onu yiyip düzeltiyim diyosun.
bu sefer daha beter oluyor.

10 yaşındasın çevrendeki kişiler hevesle yiyince , seninde canın çekiyor tabi :D
onları örnek alıyosun , ailedeki bir kaç akrabanı mesela.

Bir dönem bende çok yiyordum, o dönem biraz sıkıntılıydım.Otururken hep ellerimi ağızıma götürüyordum.Eczaneden oje almıştım acı ojeler bende işe yaramıştı.Ellerini ağzına götürdüğün zaman kendine hakim ol.Bir kere daha ojeden kullanmanı tavsiye ederim.İlk önce kendi kendine şartlamalısın artık tırnaklarımı yemiyeceğim diye.Kendine kabul ettirip bilincine kabul ettirmelisin ilk şart bence bu.Umarım bu kötü alışkanlıktan kurtulursun..

Geri