"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tılsımlı Kolye Taşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilen bir hocaya yani havastan ebcedden anlayan birine sorun bakalım,değeri büyük bir şey gibi sanki...

Benim görebildiklerim:
Bir telasim, etrafında cebrail ve mikayil yazıyor, altta ya Fettah ismi şerfi var, en altta ise hayır hatemi (mühür) var...
Yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlarım düzeltecektir inşallah.
Selam ve dua ile...

enerjisi beni bi degisik yapti medatif oldum gibi bir sey sirinlik ve kismet gibi bir sey diye dusunuyorum (hesaplamalar vs bilmiyorum hissettigim buydu )

Saolun arkadaşlar verdiginiz bilgiler için, yolum ankaraya düşerse orda bi iki arkadaş var onlara gösteririm bakalım tam ögrenmek için.

Arkadaşlar ankaraya yolum düşmeyecek bu günlerde ve kolyeyi üstümde taşımaya başladım. iphonemin kırılması dışında herhangi olumsuız bi durumla karşılaşmadım ama yinede bana bunu tılsımı tam olarak açıklayacak biri olursa sevinirim.

Yanlış anlamazsanız kolyenin elinize nasıl geçtiğini sorabilir miyim? Daha doğru bir yorum getirebilmek için soruyorum.

Bi yerde bulmuştum kolyeyi, o nedenle sorayım ne gibi şeyler yazılı üstünde v.s.

taşın yapısından öyle düşündüm yazıların içindeki kirden, arkaasındaki kırıklardan v.s. yanılıyorda olabilir

taşın yapısından öyle düşündüm yazıların içindeki kirden, arkaasındaki kırıklardan v.s. yanılıyorda olabilir
Bu eski olduğunu göstermez malesef.Yeni aldığım pembe kuvars taşım da yere düştü ve kırıklar oluştu.Eğer kirli bir yere koyarsam kirler de birikir.
Eğer nereden bulduğunuzu söyleseydiniz ona göre bir yorum yapabilirdim.

Yüzügümü ankarada seçtim ve teslim ettim 10 gün sonra geri almıştım. Yapan bi arkadaşımın tanıdığıydı ama işin iç kısmını bilmiyorum nasıl yapıyorlar v.s. Yazmakla yetmiyor diye biliyorum.

kardeş dedim ya buldum diye, benim merak ettiğim olay şu. herkes iyi bişiler söledi ama net bi cevap gelmedi. Tek tatmin oldugum nokta bazı şeylerin yüzügümde de olması o nedenle taktım direk. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum tabi ki. Hani iyi şeyler oldugunu sölediler de, şeytani bişey varmı, varsa takmayacam çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri