ne alakası var sitede islamla ilgili birsürü şey var illa diyanet işleri başkanı olmanız gerekmez ben sizden fetva beklemedim ki zaten sade islamla ilgili bişey sormadım zaten işin erbabına gitseydim zaten burda sormazdım gene açtığım konuyu alakasız yerlere çekmişsin teşekkürler origanumBirşeyin islamdaki yerini söyleme mercii hiçbir zaman biz olmadık, diyanet işleri başkanı da üyemiz değilİslami soruları ilgili platformlarda arayın.
Tılsım muskanın içine yazılan sembollerdendir. Noktalama işaretleri ile kitap arasında ne fark var demek ile aynı yani.
Hangisi daha etkili sorusunun da anlamsızlaştığını bu bilgilerden sonra kavramışsınızdır sanırım. Bir şey yaptırmak istiyorsanız işin erbabına gidip yaptırın o sizin durumunuza en uygun şeyi hazırlar.
ne alakası var sitede islamla ilgili birsürü şey var illa diyanet işleri başkanı olmanız gerekmez ben sizden fetva beklemedim ki zaten sade islamla ilgili bişey sormadım zaten işin erbabına gitseydim zaten burda sormazdım gene açtığım konuyu alakasız yerlere çekmişsin teşekkürler origanum
bakın benim niyetim asla sizle tartışmak kavga etmek değil rencide hiç değil bişeyin islami olup olmadığını bi müslüman olarak öğrenmek benim en doğal hakkım bunu istiyorum çünkü mazallah yanlış bişey yapıp dinden çıkma olasılığım çok yüksek ben sizden çok kapsamlı bi bilgi istemedim zaten sadece eğer biliyosanız sakıncalıdır veya değildir 1 cümleyle özetlemeniz yeterlidir benim için çünkü peygamberimiz sav bi hadisinde ahir zamanda kişi sabah uyandında müsüman yattığında kafir yada yattında müslüman uyandğında kafir olacak diyor bir sözle bile dinden çıkılıyoken burda işlemler söz konusu yanlış bişeyde neolur siz tecrübeli biri olarak daha iyi bilirsiniz saygılarEzoterik açıdan dinlere yaklaşım konuları var, onların ezoterizmde nasıl kullanıldığı var. Aynı şey değil. Asla dinsel bilgi vermiyoruz. Herhangi bir dine ait konu, soru açmıyoruz, tartışılmasını da engelliyoruz. Birşeyin islam ya da herhangi bir din ve inanç açısından yerini sorgulamak, yorumlamak bu sitede yasaktır. Siz hala bizim siteye uyum sağlayamamakta ısrar ediyorsunuz. Hem laubali üslubunuz var hem de bizim konulardan bihaber yorum yazıp duruyorsunuz. Tolerans gösterdik o kadar zamandır, bir çeki düzen verin kendinize burada kalmaya niyetiniz var ise.
bakın benim niyetim asla sizle tartışmak kavga etmek değil rencide hiç değil bişeyin islami olup olmadığını bi müslüman olarak öğrenmek benim en doğal hakkım bunu istiyorum çünkü mazallah yanlış bişey yapıp dinden çıkma olasılığım çok yüksek ben sizden çok kapsamlı bi bilgi istemedim zaten sadece eğer biliyosanız sakıncalıdır veya değildir 1 cümleyle özetlemeniz yeterlidir benim için çünkü peygamberimiz sav bi hadisinde ahir zamanda kişi sabah uyandında müsüman yattığında kafir yada yattında müslüman uyandğında kafir olacak diyor bir sözle bile dinden çıkılıyoken burda işlemler söz konusu yanlış bişeyde neolur siz tecrübeli biri olarak daha iyi bilirsiniz saygılar
bu sitenin büyü sitesi olduğunu bilmiyodum kusura bakma tıklayınca parapskoloji forumu diye geçyo ortaya karışık herşeyden var nese madem bukadar kızyonuz bida sormam budizmle alakalı bileİyi de burasının büyü sitesi olduğunu ve buradaki herşeyin din açısından pek bir alakaya sahip olmadığını ve yakınından teğet geçmek suretiyle olanların da aykırı olduğunu bilmiyor musunuz? Buna rağmen sormanız çileden çıkarıyor ya bizleri.
Madem masumca sorduğunuzu iletiyorsunuz o halde cevaplayayım, sakıncalıdır. Zira islama göre korunmak için Allah yeterdir başka şeylerden medet aranmaz. Hele içinde O'nun sözlerinin bulunduğu, belirli sayılarda yazıldığı, tılsımlar ile desteklendiği ve bittikten sonra da üzerine yine O'nun sözlerinin belirli sayıda okunduğu birşeyler kesinlikle büyü kapsamındadır. Aksini söyleyen ya kendisi de bilmeyen bir cahildir ya insanları islamiyete göre günaha teşvik etmek amacındadır ya da bu işten çıkarı vardır. Bilginize.
Komik gerçekten +18 sınırı şart