"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Theta Healing Deneyimleriniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fehu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fehu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Theta healing terapisi alanınız varsa buraya deneyimlerinizi ve onerip onermediginizi yazabilir misiniz? Bunu alıp sifalanmak ya da bedensel hastaligin sebebini görmek mümkün mü?

ülkemizde nasıl öğretiliyor bilmiyorum ama çok inanç temelli bir sistem. Psikoloji çalışması temellerine hiç uymuyor. theta frekansı ile de uzaktan yakından alakası yok. bir de eğitim süresi kısa olan her şey bende aşırı şüphe uyandırıyor. 20 senedir hala pskoloji eğitimi alamaya devim ediyorum bitmiyor bitecek gibide görünmüyor. yani 3 günde nasıl bilinçatının en derin alanları ile çalışabilecek seviyeye gelebilir biri ?

Merhaba arkadaşlar. Theta healing terapisi alanınız varsa buraya deneyimlerinizi ve onerip onermediginizi yazabilir misiniz? Bunu alıp sifalanmak ya da bedensel hastaligin sebebini görmek mümkün mü?
Ben bir you tube videosu görmüştüm adam theta healing ile uyumlandiriyormus. Otellerde verdiği eğitimler falan vardı. Ayrıca takipcilerini de uyumladigi bir video vardı. Dedim beni de uyumlasin 😂 iyisin hoşsun değerlisin minvalinde birşeyler söylüyordu. Olumsuz duygulardan kurtulmak o kadar kolaysa bir kere söyleyerek oluyorsa. Başka biri tersini söylediğinde ondan da etkileniriz. Theta healing denen şey bu adamın yaptığı şey mi bilmiyorum.
Bedensel hastalıkların sebebi ile ilgili olarak internette bir liste var. Hastalıkların psikolojik nedenleri diye sanırım Louis Hay in listesi. Kişisel gozlemim listenin doğru olduğu. Nedeni bulduktan sonra kendi kendini sifalandirmak en sağlıklısı.

ülkemizde nasıl öğretiliyor bilmiyorum ama çok inanç temelli bir sistem. Psikoloji çalışması temellerine hiç uymuyor. theta frekansı ile de uzaktan yakından alakası yok. bir de eğitim süresi kısa olan her şey bende aşırı şüphe uyandırıyor. 20 senedir hala pskoloji eğitimi alamaya devim ediyorum bitmiyor bitecek gibide görünmüyor. yani 3 günde nasıl bilinçatının en derin alanları ile çalışabilecek seviyeye gelebilir biri ?
Psikosomati zaten bambaşka bir konu ve psikoloji/Psikosomati varken bu tür tedavilere yonlenmek bana hiç doğru gelmiyor. Fakat bazı şeyler de var ki sebebi bir türlü bulunamıyor, örneğin aşırı terleme hastalığı. Hormonlar, testler her şey yerli yerinde. Gen etkisi elbette biraz var. Fakat yüzlerce makale okudum hiçbirinde bir sebep ve tedavi sunmuyor. Dusunulenin aksine anksiyete ile de anlamlı bir ilişkisi yok. Böyle bir durumda theta healing'i denemeyi düşündüm çünkü kitapta tanrı frekansına yükselip hastanın bedeninde o "hasta olan kismi" gördüğünü söylüyordu. Ama Turkiyede ben de dediğiniz gibi güvenilir bir eğitimci/uygulayici olduğundan supheliyim..

Benim de merak ettigim bir sey var dogrudan theta healing degil gerci ama konuyu gorunce hatirladim sizlere sormak istedim. Reiki veya herhangi bir iyilestirme, uyumlama calismasi Zoom uzerinden gercekten yapilabilir mi ve ne kadar etkili olur?

Psikosomati zaten bambaşka bir konu ve psikoloji/Psikosomati varken bu tür tedavilere yonlenmek bana hiç doğru gelmiyor. Fakat bazı şeyler de var ki sebebi bir türlü bulunamıyor, örneğin aşırı terleme hastalığı. Hormonlar, testler her şey yerli yerinde. Gen etkisi elbette biraz var. Fakat yüzlerce makale okudum hiçbirinde bir sebep ve tedavi sunmuyor. Dusunulenin aksine anksiyete ile de anlamlı bir ilişkisi yok. Böyle bir durumda theta healing'i denemeyi düşündüm çünkü kitapta tanrı frekansına yükselip hastanın bedeninde o "hasta olan kismi" gördüğünü söylüyordu. Ama Turkiyede ben de dediğiniz gibi güvenilir bir eğitimci/uygulayici olduğundan supheliyim..
Anksiyetenin tedavisi var. Ve çok kısa sürüyor.

Aşırı terleme potasyum eksikliğinden olabilir. Östrojen de kaynaklanıyor olabiliyor. Kilo kaynaklı olabilir. Şeker olabilir. Elbette bilinçaltı kökenli olabilir.

Bilimsel araştırmalar Theta Healing yöntemin thetayı aramadığını tam tersi azalttığını ispatlamıştır. Kurucu olan kaıdnı hiç izlediniz mi bilmiyorum ama ama konun psikolojiden uzaktan yakından alakası yok. Sanki kilise kurucusu gibi konuşan bir kadın.
Eğitimleri verenlere baktım da yani kötü eleştiri yapmak istemiyorum ama şu verseler içmem yani 🤣

Anksiyetenin tedavisi var. Ve çok kısa sürüyor.

Aşırı terleme potasyum eksikliğinden olabilir. Östrojen de kaynaklanıyor olabiliyor. Kilo kaynaklı olabilir. Şeker olabilir. Elbette bilinçaltı kökenli olabilir.

Bilimsel araştırmalar Theta Healing yöntemin thetayı aramadığını tam tersi azalttığını ispatlamıştır. Kurucu olan kaıdnı hiç izlediniz mi bilmiyorum ama ama konun psikolojiden uzaktan yakından alakası yok. Sanki kilise kurucusu gibi konuşan bir kadın.
Eğitimleri verenlere baktım da yani kötü eleştiri yapmak istemiyorum ama şu verseler içmem yani 🤣
Ya evet zaten kurucu kadından da bir türlü hoşlanamıyorum ama thetayı azalttigini bilmiyordum sizden öğrendim teşekkür ederim 🌸

. Theta healing değil ama güvendiğim birine bioenerji yaptırdım, işe yaradığını düşündüm ben açıkçası. Bi de hacamat da düzenli yaptırınca faydasını hissettim.

Ben 2 defa seans aldım biraz daha kendimi iyi hissettim.Plasebo mu bilmiyorum🤷🏽‍♀️ Enerjimin çok tıkandığı anlarda biraz rahatlattı acikcasi beni.

Öz geçmişini araştırıp güven veren bir Aile dizimine katılın.

Klinik psikologdan emdr seansı alın.

Hipnoz seansı alın

Bu üç yöntem bence harika
Sevgili @URUMHAMATAHAYİL emir seansı hariç bu seansları aldim değersizlik duygum için. Bununla birlikte 2 göğsümün arasında( halk arasinda kravat bolgesi dedikleri yerde) büyük bir sıkıntı vardı.Runelerle çalıştıktan sonra hafifledi kendimi
Cook mutlu hissediyordum.runelerin böyle bir etkisi olabilir mi ?hiçbir seanstan alamadığım verimi almıştım bir dönem bırakınca etkisi de gitti🥲

Hacamat iz bırakmıyor. Ben 20 sene önce migren için yaptırmıştım. Hala çok şükür çok iyiyim. Tabi çok moda oldu. Bilen bilmeyen herkes yapıyor. O yüzden gerçekten iyi araştırın.

Geri