S Sezer_0 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 #41 Parmesan' Alıntı: Kağıda ne yazılacak acaba. Boş kağıt mı Genişletmek için tıkla ... Rahatsız ediyorum ama Reiki hakkında bilginiz var mı
Parmesan' Alıntı: Kağıda ne yazılacak acaba. Boş kağıt mı Genişletmek için tıkla ... Rahatsız ediyorum ama Reiki hakkında bilginiz var mı
business woman Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 #42 Sezer_0' Alıntı: Rahatsız ediyorum ama Reiki hakkında bilginiz var mı Genişletmek için tıkla ... Yok maalesef. Bende bilgi dileniyorum post altlarında umarım aradığın şey hakkında yardımcı olabilecek biri çıkar.
Sezer_0' Alıntı: Rahatsız ediyorum ama Reiki hakkında bilginiz var mı Genişletmek için tıkla ... Yok maalesef. Bende bilgi dileniyorum post altlarında umarım aradığın şey hakkında yardımcı olabilecek biri çıkar.
S Sezer_0 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 #43 Parmesan' Alıntı: Yok maalesef. Bende bilgi dileniyorum post altlarında umarım aradığın şey hakkında yardımcı olabilecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla ... :// Umarım sende bulursun bende belki bilenler vardır diye yazıyorum her yere yeni keşfettim bu siteyi
Parmesan' Alıntı: Yok maalesef. Bende bilgi dileniyorum post altlarında umarım aradığın şey hakkında yardımcı olabilecek biri çıkar. Genişletmek için tıkla ... :// Umarım sende bulursun bende belki bilenler vardır diye yazıyorum her yere yeni keşfettim bu siteyi
business woman Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 #44 Sezer_0' Alıntı: :// Umarım sende bulursun bende belki bilenler vardır diye yazıyorum her yere yeni keşfettim bu siteyi Genişletmek için tıkla ... Ruhsal şifa tekniği yazıyor nette. Mabette şifa teknikleri var. Oralara bakarsanız daha kolay bulabilirsiniz belki
Sezer_0' Alıntı: :// Umarım sende bulursun bende belki bilenler vardır diye yazıyorum her yere yeni keşfettim bu siteyi Genişletmek için tıkla ... Ruhsal şifa tekniği yazıyor nette. Mabette şifa teknikleri var. Oralara bakarsanız daha kolay bulabilirsiniz belki
S Sezer_0 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 #45 Parmesan' Alıntı: Ruhsal şifa tekniği yazıyor nette. Mabette şifa teknikleri var. Oralara bakarsanız daha kolay bulabilirsiniz belki Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederimmmmm
Parmesan' Alıntı: Ruhsal şifa tekniği yazıyor nette. Mabette şifa teknikleri var. Oralara bakarsanız daha kolay bulabilirsiniz belki Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederimmmmm
Metanoia Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 #46 Yanlış konuya nasıl yazı yazdım silemiyorum da, nasıl becerdiysem artık değiştirmek yerine silme seçeneği de olsa keşke
Yanlış konuya nasıl yazı yazdım silemiyorum da, nasıl becerdiysem artık değiştirmek yerine silme seçeneği de olsa keşke