"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tespihle yapılan çevirgel...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deli_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deli_i

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaptığım ve etkisini gördüğüm bir formülü yazıyorum size...Ama biraz meşakatli...umarım iyi niyetleriniz kabul olur

99luk tespihi alıp önce sevdiğiniz ve dönmesini istediğiniz kişiyi anne adıyla beraber anarak niyetinizi söylüyorsunuz. sonra
Bismillahirrahmanirrahîm deyip tespihten bir tane atıyorsunuz
Bismillahirrahmanirrahîm deyip ikinciyi atıyorsunuz sonra tekrar
Bismillahirrahmanirrahîm deyip geri dönüyorsunuz en başa... hep çekerken ve dönerken
Bismillahirrahmanirrahîm deniyor...yani 1 2 3 4 5 okudunuz geri dönüyorsunuz 5 4 3 2 1 hep en başa döneceksiniz... 99 a kadar devam edeceksiniz zaten bir süre sonra inanılmaz yoğunlaşılıyor.Kolay gelsin

Bu uygulamayı daha once farklı yerlerde de okumustum. size ait bir uygulama olmadıgını(yani bu uygulamayı sizin bulmadığınızı) dusunuyorum bu nedenle lütfen kaynagınızı belirtin.

ben anlamadım kaç tane boncuk atıp geri dönecem ki ilk başta 3 tane demiş sonra 12345 diyip geri dönün demiş 3 er 3 er mi gidip geri dönecem.yardım eder misiniz

Bu uygulamayı daha once farklı yerlerde de okumustum. size ait bir uygulama olmadıgını(yani bu uygulamayı sizin bulmadığınızı) dusunuyorum bu nedenle lütfen kaynagınızı belirtin.
tesbihle çevirgel yaz bir ton site çıkıyor zaten karşımıza, kaynağı internet dersek pek yanlış olmaz, sonucunu söyleyeyim, sıkı bir imajinasyon, bir süredir sürdürülen meditasyonlarla dönme ihtimali var, aksi halde sevp kazanmış olursunuz buda pek kötü bişey değil.

arkadaşlar ben yapmanın yöntemini anlamadım...kaç tane besmele çaktikten sonra geri dönüp tekrar besmele cekeceğimm

benim anladığım kadarıyla,
1, 1
1-2 , 2-1
1-2-3 , 3-2-1
1-2-3-4 , 4-3-2-1
1-2-3-4-5 , 5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-6 , 6-5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-6-7 , 7-6-5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-6-7-8 , 8-7-6-5-4-3-2-1
1-2-3-4-5-6-7-8-9 , 9-8-7-6-5-4-3-2-1
99 a kadar böyle devam ediyor sanırım
yani ben öyle anladım..

yaa bu 12345 54321 nasıl anlamadım ben ve her tesbıhte cevırgelımı okuyoruz lutfen bı acıklamaaaa :(

Evet bende hiç bir şey anlayamadım kafam karıştı. Biraz daha açıklayıcı olunması mümkün mü acaba?

Geri