"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesir altina almak

yağmur82

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar istenilen bir kişiyi tesir altina almak ona istediğin şeyleri yaptirmak için ne yapilabilir varmi bi yolu

Ben çalişiyorum, çaliştiğim yerde ciddi haksizliklara uğradim sabir ettim. şimdi yeni bir genel müdür geldi ve bende etkim altina alip hakkim olani almak istiyorum çünki maddi ve manevi çok sikinti yaşadim artik bitsin istiyorum.etkiden kastim beni yönetici yapti hakkim olan maaşi (istediğim) tez vakitte vermesidir.

Ben çalişiyorum, çaliştiğim yerde ciddi haksizliklara uğradim sabir ettim. şimdi yeni bir genel müdür geldi ve bende etkim altina alip hakkim olani almak istiyorum çünki maddi ve manevi çok sikinti yaşadim artik bitsin istiyorum.etkiden kastim beni yönetici yapti hakkim olan maaşi (istediğim) tez vakitte vermesidir.
Durumu değerlendirelim, gerçekten gerekli mi değil mi anlayalım. Siz Kontejyan'a sorunu özel mesajla iletin bir bakalım.

E.F.T yöntemi 1 saat ile 2 hafta içinde sizin aşk acısından Kurtaracaktır. Uzmanları var, yardım alın. Ankara da iseniz ben yardımcı olurum.

Geri