"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tesadüf olabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz13

Kayıtlı Üye
5 gün önce bardağım elimden düşüp kırıldı ertesi gün yeni bardak aldım yanından geçerken düşüp kırıldı.
ertesi gün parfümüm tesadüfi bi' şekilde kırıldı.dün kova bastırmadığım halde kırıldı düşüyordum.bugün de
oda arkadaşım okuldayken mesaj attı dolabın yere düşmüş parfümün kırılmış her şeyin saçılmış masadaki
daha birsürü cam kırılmış.yurttayım ve bunların nerdeyse hepsine oda arkadaşım şahit oldu.kokrkmaya
başladım ailem de endişeli neler oluyor sizce?

5 gün önce bardağım elimden düşüp kırıldı ertesi gün yeni bardak aldım yanından geçerken düşüp kırıldı.
ertesi gün parfümüm tesadüfi bi' şekilde kırıldı.dün kova bastırmadığım halde kırıldı düşüyordum.bugün de
oda arkadaşım okuldayken mesaj attı dolabın yere düşmüş parfümün kırılmış her şeyin saçılmış masadaki
daha birsürü cam kırılmış.yurttayım ve bunların nerdeyse hepsine oda arkadaşım şahit oldu.kokrkmaya

Paranormal bir olaya benzemiyor.Yaşanabilecek şeyler.Olaylara anlam vermeye kalkışmayın.Kendinizi korkutmayın. ''Neye inanırsanız o olur'' bu yüzden bu yaşadığınız olayı kafanıza takmayın.Size ciddi bir zarar gelmediği süre kafanıza takmayın. Eğer olaylar artarsa Syn.Yule veya Urum'a mesaj atın. Bakım yaptırın.

Ve unutmayın her olayı paranormal olaylara bağlarsanız paranoyak olursunuz. Ve en sonunda çıldırırsınız.

Sevgiyle Kalın. :)

Daha önce cin çağırma vs ayin yaptınız mı ?

Bu olayların yaşandığı mekânda nazar boncuğu, muska gibi nesneler var mı ? emin değilseniz birkaç dakikanızı ayırıp kontrol eder misiniz ?

Muska derken korunma amaçlı hocaya yazdırılmış da olabilir sonuçta kullandığınız bir nesneyi kastettim. Boyunlara bazen de duvara asılanlardan. Nazar boncuğu ve muska var mı ?

Ben hep bir şeylere zarar gelince bana geleceğine ona geldi derim. Bence ihtiyacı olan birilerine manevi maddi yardımcı olun. Belki bu yaşadıklarınız böylece sona erebilir kimbilir :)

Paranormal bir olaya benzemiyor.Yaşanabilecek şeyler.Olaylara anlam vermeye kalkışmayın.Kendinizi korkutmayın. ''Neye inanırsanız o olur'' bu yüzden bu yaşadığınız olayı kafanıza takmayın.Size ciddi bir zarar gelmediği süre kafanıza takmayın. Eğer olaylar artarsa Syn.Yule veya Urum'a mesaj atın. Bakım yaptırın.

Ve unutmayın her olayı paranormal olaylara bağlarsanız paranoyak olursunuz. Ve en sonunda çıldırırsınız.

Sevgiyle Kalın. :)

Bencede Tai Chi haklı her olayı panaromala bağlamayalım bu gidişle kendinizi korkutursanız psikolojik anlmada zararlı olabilir :)

Nazar derken nazar değmesini kastediyorsanız tabi ki hayır. Bu olayların tesadüf olduğunu düşünmüyorum ama belki de öyledir, şimdilik öğrenmenin yolu hayatınıza devam edip olayları buraya yazmanız.
bugün her şey normaldi bir anormallik olursa yazacağım çok teşekkür ederim ilginize.

Bu konuda Tai arkadaşıma katılıyorum.Nitekim başımda musallat olduğu halde evde olmadığım ve kimse olmadığı esnada tuvalet aynasının üzerindeki bütün malzemeleri döndüğümde yerlere saçılmış buldum.Oysa camlar ve kapılar kapalıydı.Yine sonrasında banyodaki şampuanım kendiliğinden bulunduğu yerden aşağı düştü ve daha nice benzer olaylar.Yinede bir şeylere bağlamayıp boşverdim.Olabilir öyle şeyler dedim.Sizde başınıza gelen bu olayları çokça düşünüp vehim ve vesvese yaparsanız cesaretiniz kırılır,zaaflarınız oluşur ve benliğinize sızılması için kapıyı aralamış olursunuz.Hiç takmayın boşverin.

Bu konuda Tai arkadaşıma katılıyorum.Nitekim başımda musallat olduğu halde evde olmadığım ve kimse olmadığı esnada tuvalet aynasının üzerindeki bütün malzemeleri döndüğümde yerlere saçılmış buldum.Oysa camlar ve kapılar kapalıydı.Yine sonrasında banyodaki şampuanım kendiliğinden bulunduğu yerden aşağı düştü ve daha nice benzer olaylar.Yinede bir şeylere bağlamayıp boşverdim.Olabilir öyle şeyler dedim.Sizde başınıza gelen bu olayları çokça düşünüp vehim ve vesvese yaparsanız cesaretiniz kırılır,zaaflarınız oluşur ve benliğinize sızılması için kapıyı aralamış olursunuz.Hiç takmayın boşverin.
Başınızda musallat var diye eve zarar vermeyecek mi ? Ben kesindir demiyorum korkun da demiyorum. Başına gelenler devam edecektir zaten paranormal birşey varsa. O zaman göreceğiz niye bu kadar heyecan yapıyorsunuz anlamıyorum.

Başınızda musallat var diye eve zarar vermeyecek mi ? Ben kesindir demiyorum korkun da demiyorum. Başına gelenler devam edecektir zaten paranormal birşey varsa. O zaman göreceğiz niye bu kadar heyecan yapıyorsunuz anlamıyorum.
Pardon??? Neden parladınız anlamıyorum! Öğrencinizim de ödevimimi yapmadım? annemsinizde sözünüzümü dinlemedim? Benim arkadaşa yardımcı olmak ve tai arkadaşımızın yorumuna destek olarak yazdıklarımda neye kızdınızda bu tarzda konuşuyorsunuz acaba? Eve zarar vermeyecek mi dedim? Boşveriyorum dedim.Başımdan geçenler kolay kolay kimsenin tahammül edemeyeceği şeyler.Siz korkun derseniz mi korkacağım? Gayet sakin yazdım.Heyecan yaptığımı neye dayanarak yazdınız?

Pardon??? Neden parladınız anlamıyorum! Öğrencinizim de ödevimimi yapmadım? annemsinizde sözünüzümü dinlemedim? Benim arkadaşa yardımcı olmak ve tai arkadaşımızın yorumuna destek olarak yazdıklarımda neye kızdınızda bu tarzda konuşuyorsunuz acaba? Eve zarar vermeyecek mi dedim? Boşveriyorum dedim.Başımdan geçenler kolay kolay kimsenin tahammül edemeyeceği şeyler.Siz korkun derseniz mi korkacağım? Gayet sakin yazdım.Heyecan yaptığımı neye dayanarak yazdınız?
Size parlamadım ve şahsınıza bir saldırım yok. Takmaması gerektiğini, cesaretinin kırılacağını söylediniz. Hatta takarsa "benliğe sızılma" kelimelerini kullandınız. İnsanın başına gelen tüm olaylar birey tarafından önemsenmelidir. Paranormal bir olaysa zaten başına ileride de gelebileceğini söylemiştim. Bazı üyeler de benden önce hemen paranormale bağlamayın demişler, üyemiz dediğiniz gibi yaparsa başına ileride daha ciddi bir olay gelse dahi takmamaya başlayabilir. Ben çok da ciddiye alsın demiyorum zaten ileride belli olacaktır. -ki sizin gibi düşünmüyorum bu konuda-

Size parlamadım ve şahsınıza bir saldırım yok. Takmaması gerektiğini, cesaretinin kırılacağını söylediniz. Hatta takarsa "benliğe sızılma" kelimelerini kullandınız. İnsanın başına gelen tüm olaylar birey tarafından önemsenmelidir. Paranormal bir olaysa zaten başına ileride de gelebileceğini söylemiştim. Bazı üyeler de benden önce hemen paranormale bağlamayın demişler, üyemiz dediğiniz gibi yaparsa başına ileride daha ciddi bir olay gelse dahi takmamaya başlayabilir. Ben çok da ciddiye alsın demiyorum zaten ileride belli olacaktır. -ki sizin gibi düşünmüyorum bu konuda-
Heyecan meyecan dedinizde,heyecan felan yaptığım yok.Bu konulara yabancı olmadığım için gayet sakin olarak yazdım.Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgürdür elbette.Benle aynı fikirde olmanızı illede bekleyemem.Çok daha ciddi durumlarıda boşverin demedik farkındaysanız.Ama bu durumları illede paranormal olaylardır diye belletirsek vehm ve vesveseye kapılıp korkabilir,kaldıki biliyorsunuzdur umarım; o varlıklar korkan kişilere daha rahat bulaşırlar.

Heyecan derken konuyu takmaması gerekmesini söyleyen arkadaşlara çoğul anlamındaki "siz"i kullanmıştım. Aslında bilmek demiyelim de inancıma ters korkan kişilere gelmesi. Çünkü ben önlerinde engel olduğunu düşünmüyorum korkmayan insanlara bulaşması için. Yani (koruması olan insanlar haricinde) tüm insanlara saldırabileceklerini düşünüyorum. Yalnızca fiziksel zarar değil. İnancımda fiziksel zarar yalnızca ruhçulukla uğraşanlara(birkaç istisnai durum varsa bilmiyorum henüz) veriliyor. Diğer insanlara kötülük vesvese ile zarar veriliyor.

Bence kırılma olayları tamamiyle dikkatsizlikten kaynaklanıyor. Ritüelleri araştırmamış biri olarak ve bu olaylara çok uzak olmanızdan da anlaşılıyor ki paranormal bir durum söz konusu değildir. Fakar dolap düşmelerini hesaba katıyorum da arkadaşınız size oyun oynuyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri