"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tesadüf mü olabilir mi?

canmert196

Kayıtlı Üye
Merhaba evde otururken anneme “anne şu saati değiştir durmuş, alışkanlık olduğu için bakıyorum” dedim. Annem odadan çıktı ben de işlerimi hallediyordum, bir baktım saat çalışmaya başlamış. Bir de istemsiz olarak çok fazla telepati yapıyorum, bunu nasıl kontrol edeceğim? Bazen sorun olabiliyor, istediğim zaman da yapamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Güncel yorumlarınız, benim için çok önemli. Lütfen görüşlerinizi yazınız.
 
Bunda anormal bir şey yok. Her saatte oluyor o, özellikle eski duvar saatlerinde olur. Bildiğim kadarıyla o durduğu zaman az bir şey olan enerji birikmesi olur ve çalışmaya devam eder biraz daha.. En sonunda da pil tamamen tükenir ve durur hiç çalışmaz. Tek yapman gereken, yeni bir pil takmak.

Nasıl ki pili alıp duvara biraz vurduğunuzda, tekrar bir süre daha kullanabiliyorsanız işte bu da benzer bir şey.

Her şeyi kendinle özdeştirme bu kadar, takıntı oluşur yoksa, iyi bir şey değil.
 
Zaten benimle ilgili olup olmadığını merak ettim ama her şey bir enerji olduğuna göre, benim o saati çalışmasını isteyerek çalışabilir.:) O yüzden emin değilim, danışmak istedim.
 
Geri
Üst