"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tembelliği Yenmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oenomaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oenomaus

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar değerli Gizlimabet Ailesi. Ben telekineziye başlamak istiyorum, yapabileceğime inanıyorum. Ancak içimdeki tembellik şeytanı buna bir türlü izin vermiyor. Ya üşeniyorum, ya da bulduğum kaynakları beğenmiyorum. Çalışmamak için zihnim türlü bahaneler üretiyor ve bana karşı koyamayacağım baskılar yaparak bana bu işi yaptırmıyor. Özetle; bu bu kötü duyguyu nasıl yeneceğim? Size de aynısı oldu mu ilk zamanlar ve olduysa nasıl karşı koydunuz,ataleti nasıl yendiniz? Ben kendimi ne diyerek motive edeceğim, ne tür bir programla üstesinden geleceğim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...

Çok basit
kendine telkinlerde bulun
örn. ben çok çalışkanım ,diye her gün 10 dk tekrarla belli bir zaman sonra bilinçaltın bu telkini kabul edecek.

Arkadaşlar,çok kıymetli tavsiyeler vermişsiniz .Sağolun, varolun. Çok teşekkür ederim. Gerçekten mükemmel yardımınız dokundu. Ama özel olarak teşekkür etmem gereken bir kişi varsa o da kıymetli yöneticilerimizden Sayın Origanum'dur. Sayın Origanum; size müteşekkirim. Kesinlikle söylediğiniz şeyin çok faydası olur. Hemen araştırmalara başlayıp tavsiyenizi hayata geçireceğim. Tekrar teşekkürler, sevgi ve saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri