"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema Değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan modyad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

modyad

Kayıtlı Üye
Merhabalar.
Yeni üyeyim, arka fondaki siyah renk gözümü cok rahatsız ediyor, bunu değiştirmem mümkü mü, standart bu mu?
Teşekkürler.

Yönetime bu konuda mesaj gönderdim ben ancak bilmiyorum ne olur ne olmaz! Ama sen yine de aşağıdaki seçenekleri dene.
En aşağıya in sayfanın 2 adet kutucuk var. Birinde temayı diğerinde karakter tipini belirliyor. Diğerinde değişiklik yap bakalım değişicek mi? :/

Tekrar konu açarak kirlilik oluşturmak istemiyorum. Önceden bir mesaja teşekkür aldığımızda ve bir konuya mesaj yazdığımızda takibi kendi profilimizden yapabiliyorduk ancak şu an profilimde hiç bir şey göremiyorum. Diğer üyelerin profilleri de dahil. Kodlamada bir hata mı mevcut?

Kontrol ediyorum. Bu yeni sürüm, büyük bir beklenti oluşturdu. Eski sürümü bırakıp buna geçtik, az para da ödemedik. 1 senedir sürekli sorun çıkarıyor. Ayarları yapmıyor. Oldu gibi gösteriyor fakat üyelerimizin sorunları devam ediyor. Ve en kötüsü düzeltmek için yapabilecek bir şey de kalmıyor. Firmaya şikayette bulunduğumuzda yeni sürüme geçin şu kadar ödeyin diyorlar. kısaca ilgileneceğim umarım düzelir.

ilgilenen herkese cok teşekkür ediyorum, yukarıda bir arkadasta belırtmıs, sadece dark olan aktıf, diğerlerine malesef ulasamıyorum.
neyse artık, ekranımın ısıgını azalttım biraz.
gözlerimi en azından bıraz acabılıyorum :)

Madem şirkete o kadar para ödüyorsunuz, işlerini neden düzgün ve 4-4'lük yapmıyorlar ki? Bence siz müşterileri olarak biraz bastırmanız gerekiyor. Baştan savma bir şirket bu sanırım, iş çıkarsın diye yapmadıkları şey yok..

Ben de arka fon direkt beyaz açılıyor. Ama benim seçmemle değil otomatik olarak. Altta tam site çıkış top secenekleri var. Tam site deyince siyaha dönüyor demeyince beyaz kalıyor.

Mac icin (safari) temayi degistirmenin bir yolu var mi? Tema secenegi yalnizca mevcut secenegi sunuyor, mobil temasi da calismiyor..

Ben siyah temayı seviyorum.Mabetin farklılığını simgeliyor görüntü olarak.Diğer renklerde çok fazla forum var.

Ben sevmiyorum.

Diğer forumları bilemeyeceğim, ilgilenmiyorum. İlk defa bir foruma üye oldum, o da Gizli Mabet. Farkı ise içerik açısından son derece zengin olması ve bilgisini&tecrübesini paylaşan insanların varlığından geliyor.

Geri