Telkinseverler Derneği

gizliherif

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2014
Mesajlar
127
Tepkime puanı
53
Gün boyunca hayatımızın her alanında farklı kanallardan farklı tipte telkinlerin bombardımanına maruz kalabiliyoruz. Bir şehir meydanının ortasında olduğunuzu düşünün. Muhtemelen görüş açınızda telkin barındırmayan bir noktayı bulmak zor olacaktır. Her yerde reklamlar, her yerde üstü açık veya kapalı mesajlar. Sosyal medya kullanıcıları için durum daha vahim. Telefon ekranından bir yanardağın patlaması gibi fışkıran telkinler ortalığa saçılıyor. Seslerin, şarkıların içerisine gömülenler en tehlikelileri. Spotify dinleyicileri dikkat! Peki yanı başımızda bir şeyleri empoze etmeye çalışanlar? İsteklerini dayatanlar? Bu kadar telkinin varlığına dayanabilmek gerçekten çok zor, çok... Ticari amaçlar, egoya hizmet eden amaçlar ve anlaşılması güç amaçlar. Seç, beğen, al. Fiziksel algılarımızdan gelen uyaranlar yetmezmiş gibi fizikötesi kanallardan gelenlerle de cebelleşiyoruz maalesef. Yeter mi? Yetmez. Rüyalarda bile telkin verenlerle dolu bu evren. Her ne kadar harici telkinlere karşı isyankar bir tavır göstersek de içlerinde yararımıza olan telkinler yok değil. Ancak ne olursa olsun, hepsi aynı amaca hizmet ediyor; istenileni yaptırmak ve ÖZGÜR İRADEYE SAYGISIZLIK (?).

Hafife alınacak bir konu değil. Tarih telkinler vasıtasıyla mankurta dönüştürülenlerin hikayesiyle dolu, rüyada görülen drakuladan daha korkutucu bir gerçek. İşinin ehli astral seyyarlar ve telepatlar bu konuda uzman. Basit telkinlerle başlayıp kurbanda kanal oluşturuluyor, ardından daha büyük telkinlerle kurban köleye dönüştürülüyor. Buna karşı yüzde yüz bir koruma yoktur ama etkilerini en aza indirebilmek mümkündür. Kafasına koymuş ve ne yapacağını bilen birisi istediği etkiyi çeşitli araçları harmanlayarak yaratabilir, kaçış zor.

Telkinlere karşı en büyük silah farkındalık ve iradenin birlikteliğidir. Beden ve düşünce farkındalığıyla harici olarak yaratılan etkileri anlık olarak fark edip iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Eğer sakin bir zihne sahipseniz, aniden oluşan ve size ait değilmiş gibi hissettiren şeyler, dışarıdan alınmış bir telkinin etkisi olabilir. Düşünce farkındalığında ustalaştıkça bunların ayırdına varmak sizin için daha kolay olacaktır. Fakat sadece farkındalık yetmez, karşı koymak güç gerektirir. İradenizi güçlendirmenin en hızlı yolu bedeninize yapmak istemediği şeyleri zorla yaptırmaktır. Burnunuz mu kaşınıyor, kaşıntıya karşı koyun ve dayanabildiğinizden daha fazla dayanmaya çalışın. Aç kalma sürelerinizi uzatın. Çok sevdiğiniz yiyecekleri tüketmemeye çalışın. Bedeninizi zorlayan çeşitli egzersizler yapın, spor yapın. Yutkunmaya karşı koyun. Örnekler çoğaltılabilir. Bir diğer önemli husus madde kullanımı. Alkol, sigara ve başka uyuşturucu maddelerin irade ve farkındalık üzerindeki zayıflatıcı etkisinden ötürü kullanımı sizi telkine daha açık hale getirmektedir. Özellikle psikoaktif uyuşturuculardan şiddetle uzak durulması tavsiye edilir.

Şüpheci olmak ise hayat kurtarır. Acaba bu mesaj bir telkin sonucu hayata geçirilmiş olabilir mi?
 
Üst