bu söylediğini ben denedim..nişanlımın üzerinde 1 aya yakın sigara alışkanlığını yitirmesi adına telepati yaptım ve sigarayı bıraktı..konuyu biraz daha açarsak buluştuğumuz vakitlerde bunu ona hissettirmeden yüzünde iki kaşının arasının bir kaç mil üstüne bakarak içimden sürekli '' sigarayı bırakacaksın,ondan nefret ediyorsun vs'' cümleler söyledim.Ama burda önemli olan bunu ona hissettirmeden yapmanız bunun bir süresi yok yanlızca ben bir ay kadar denedim ve sonuç..Bence başarılı![]()
Bence illa karşında olması gerekir diye bir durum yok, fakat yüz yüze olduğunda kişinin zihnine girebilme olasılığın artıyor.
Zaten telepati dediğimiz düşünce kontrolü değil midir? Uzaktan da düşünce naklini gerçekleştirebilirsin. Bu nakil esnasında ise dilediğin davranışı oluşturabilirsin. Zihninizdeki tüm düşüncelerden arınarak bunu başarabilirsiniz.İçinizde şüphe kalmamalı kesin ve net cümlelerle konuşmalısınız,şüphe telepatinin başarısız olmasındaki en büyük etkendir..Yapabilirim diye yola çıkarsanız zaten başarmışsınız demektir![]()
Aslında bana göre en etkili yöntem kişinin yüzünün en ince ayrıntısına kadar zihinde tasavvur edilmesidir..Telepati ile iletişim kurmak istediğiniz kişiyi zihninizde öyle bir canlandırın ki karşınız da durup size bakıyor olduğunu görebilin daha sonra mesajınızı gönderin ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz..Maji uygulamalarına da gerek kalmayacağını tecrübe edeceksiniz..