"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepatik mesaj ile bir insana davranış alışkanlığı kazandırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sun shine

Kayıtlı Üye
Benim merak ettiğim şu; telepatik mesaj vasıtası ile bir insana alışkanlık kazandırılabilir mi? Olumsuz bir davranışını olumluya çevirebilir miyiz? Hipnoz konusu gibi ama bunu telepati ya da telepatik mesaj yardımıyla yapabilir miyiz?

bu söylediğini ben denedim..nişanlımın üzerinde 1 aya yakın sigara alışkanlığını yitirmesi adına telepati yaptım ve sigarayı bıraktı..konuyu biraz daha açarsak buluştuğumuz vakitlerde bunu ona hissettirmeden yüzünde iki kaşının arasının bir kaç mil üstüne bakarak içimden sürekli '' sigarayı bırakacaksın,ondan nefret ediyorsun vs'' cümleler söyledim.Ama burda önemli olan bunu ona hissettirmeden yapmanız bunun bir süresi yok yanlızca ben bir ay kadar denedim ve sonuç..Bence başarılı :)

bu söylediğini ben denedim..nişanlımın üzerinde 1 aya yakın sigara alışkanlığını yitirmesi adına telepati yaptım ve sigarayı bıraktı..konuyu biraz daha açarsak buluştuğumuz vakitlerde bunu ona hissettirmeden yüzünde iki kaşının arasının bir kaç mil üstüne bakarak içimden sürekli '' sigarayı bırakacaksın,ondan nefret ediyorsun vs'' cümleler söyledim.Ama burda önemli olan bunu ona hissettirmeden yapmanız bunun bir süresi yok yanlızca ben bir ay kadar denedim ve sonuç..Bence başarılı :)

ilgilendiğin için teşekkürederim.
ben daha değişik bir davranış oluşturmak istiyorum ama sen başarmışsın ne güzel, bu yolla sanırım başka davranışlar da kazandırılabilir karşıdaki kişiye. peki illa karşında mı olması lazım o kişinin. uzaktaki birisine etki edemez miyiz?

acaba başka arkadaşların da böyle deneyimleri olmuş mudur? merak ediyorum doğrusu.

Bence illa karşında olması gerekir diye bir durum yok, fakat yüz yüze olduğunda kişinin zihnine girebilme olasılığın artıyor.
Zaten telepati dediğimiz düşünce kontrolü değil midir? Uzaktan da düşünce naklini gerçekleştirebilirsin. Bu nakil esnasında ise dilediğin davranışı oluşturabilirsin. Zihninizdeki tüm düşüncelerden arınarak bunu başarabilirsiniz.İçinizde şüphe kalmamalı kesin ve net cümlelerle konuşmalısınız,şüphe telepatinin başarısız olmasındaki en büyük etkendir..Yapabilirim diye yola çıkarsanız zaten başarmışsınız demektir :)

Bence illa karşında olması gerekir diye bir durum yok, fakat yüz yüze olduğunda kişinin zihnine girebilme olasılığın artıyor.
Zaten telepati dediğimiz düşünce kontrolü değil midir? Uzaktan da düşünce naklini gerçekleştirebilirsin. Bu nakil esnasında ise dilediğin davranışı oluşturabilirsin. Zihninizdeki tüm düşüncelerden arınarak bunu başarabilirsiniz.İçinizde şüphe kalmamalı kesin ve net cümlelerle konuşmalısınız,şüphe telepatinin başarısız olmasındaki en büyük etkendir..Yapabilirim diye yola çıkarsanız zaten başarmışsınız demektir :)

çook teşekkürler. deneyeceğim ve buradan da sonucunu bildireceğim :)

Karsinizda olmasina gerek yok eger odaklanma sorunu yasiyorsaniz resmine bakara yapabilirsiniz buda uygundur.Karsinizdakinin kisiligine ters duscek davranislar yaptiramazsiniz.Karsinizdakinin uykulu olupta uyumadigi bir anda yaparsaniz etkisi artar.Ya cebbar isimini zikredebilirsiniz muslumansaniz fakat son dedigim isin majikal noktasidir buyudur.:)

Aslında bana göre en etkili yöntem kişinin yüzünün en ince ayrıntısına kadar zihinde tasavvur edilmesidir..Telepati ile iletişim kurmak istediğiniz kişiyi zihninizde öyle bir canlandırın ki karşınız da durup size bakıyor olduğunu görebilin daha sonra mesajınızı gönderin ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz..Maji uygulamalarına da gerek kalmayacağını tecrübe edeceksiniz..

Aslında bana göre en etkili yöntem kişinin yüzünün en ince ayrıntısına kadar zihinde tasavvur edilmesidir..Telepati ile iletişim kurmak istediğiniz kişiyi zihninizde öyle bir canlandırın ki karşınız da durup size bakıyor olduğunu görebilin daha sonra mesajınızı gönderin ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz..Maji uygulamalarına da gerek kalmayacağını tecrübe edeceksiniz..

maji uygulamaları hakkında bir link atabilir misin bana?
telepatiyi zaten bilinçli ya da bilinç dışı yapıyoruz ama bilinçli ve belli bir teknik ile yapmak daha kesin sonuçlar doğuruyor sanırım.

Öncelikle şunu bilmeliyiz; ne gibi bir alışkanlık kazandırmak istiyorsunuz? Mabette cevabı mevcut olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri