"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepati Yöntemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KaLona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
telepatim iyi deneyeceğim gizlimabeti seviyorum her gün süpriz bişey öğreniyorum telepati yapan biri olarak hoşuma gitti

sevgi yada nefret bağın olan kimse yani uzun süreli kurulan bağlarda telepati kolay kuruluyor çok sevdiğim nefret ettiğim insanlarla bağlantı kolay kuruyorum beyni boş bırakmak onunla ilgili ne hissediyorsan telepatide onu hissetmek alıcı bunu hissediyor kalp işi telepati.bazı kasemler cin süreleri telepatiye kanalize ediyor yapamayan arkadaşlar cin kasemleri deneyebilir islami tabir kalp gözünü açıyor.dualar telepatiye kanal oluyor.psiwal beyni en iyi kandırma yoludur.oda hisleri açar.benden daha iyi bilen arkadaşlar var burda kendi deneyimlerimi yazdım.

evet işe yarıyor. 6 aydır bu iş üzerinde uğraşıyorum :) ama ben genellikle ulaşması istediğim kelimeleri onun 3. gözünden girdiğini hissediyorum. ve genellikle işe yaraıyor. eski sevgilim az çekmedi bu telepati olayında benden :D

Geri